A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Рішення №3610 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту: с. Вишневе Любашівської селищної ради Любашівського району Одеської області»

Кількість переглядів: 228
Скликання: 8 скликання
Сесія: 9 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 19.10.2021
Номер документу: 3610
Назва документу: Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту: с. Вишневе Любашівської селищної ради Любашівського району Одеської області
Прикріплені файли:

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

19  жовтня 2021 року                                                                                               № 3610

 

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту: с. Вишневе Любашівської селищної ради Любашівського району Одеської області

 

 

        Відповідно до ст. 12 Земельного кодексу України, ст.ст. 288, 289 Податкового кодексу України, ст.ст. 15,21 Закону України «Про оренду землі», ст.ст. 20, 23 Закону України «Про оцінку земель», керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою економічного регулювання земельних відносин при визначенні розміру земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності, державного мита при міні, спадкуванні (крім випадків спадкування спадкоємцями першої та другої черги за законом (як випадків спадкування ними за законом, так і випадків спадкування ними за заповітом) і за правом представлення, а також випадків спадкування власності, вартість якої оподатковується за нульовою ставкою) та даруванні земельних ділянок, визначенні втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, розробки показників та механізмів економічного стимулювання раціонального використання та охорони земель, відчуження земельних ділянок площею понад 50 гектарів, що належать до державної або комунальної власності, для розміщення відкритих спортивних і фізкультурно-оздоровчих споруд, розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту: с. Вишневе Любашівської селищної ради Любашівського району Одеської області, розроблену ПП «ОДЕСАГЕОПРОЕКТ»,  Любашівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту: с. Вишневе Любашівської селищної ради Любашівського району Одеської області.
  2. Ввести в дію результати грошової оцінки земель с. Вишневе Любашівської селищної ради Подільського району Одеської області, що затвердженні пунктом 1 цього рішення відповідно до вимог Податкового кодексу України.
  3. Після введення в дію оновленої нормативної грошової оцінки припинити дію попередньої нормативної грошової оцінки земель с. Вишневе Любашівської селищної ради  Любашівського району Одеської області.

 

 

2

 

  1. З дати введення в дію нормативної грошової оцінки провести згідно з чинним законодавством перерахування орендної плати та внести відповідні зміни до договорів оренди землі розділ „Орендна плата” за земельні ділянки, які раніше були надані в оренду суб’єктам підприємницької діяльності.
  2. Надати Відділу № 4 управлінню у Подільському районі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області відомості щодо нормативної грошової оцінки с. Вишневе Любашівської селищної ради Подільського району Одеської області та рішення щодо її затвердження.
  3. Довести до відома Подільської об’єднаної державної  податкової інспекції головного управління ДФС в Одеській області відомості про введення в дію оновленої нормативної грошової оцінки земель с. Вишневе Любашівської селищної ради Подільського району Одеської області.
  4. Дане рішення опублікувати на веб-сайті Любашівської селищної ради.
  5.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

 

Любашівський селищний голова                                                             Павлов Г.А.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь