A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Рішення №2870 «Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 31 березня 2021 року № 353 «Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Любашівської територіальної громади та наміри передати майно в оренду»»

Кількість переглядів: 181
Скликання: 8 скликання
Сесія: 9 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 19.10.2021
Номер документу: 2870
Назва документу: Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 31 березня 2021 року № 353 «Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Любашівської територіальної громади та наміри передати майно в оренду»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

19  жовтня 2021 року                                                                                               № 2870

 

Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 31 березня 2021 року № 353 «Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Любашівської територіальної громади та наміри передати майно в оренду»

 

Відповідно до статей п. 31 ст. 26, ст. 29, п.5 ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, підпунктів 13, 14 пункту 1 статті 1 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»,  Закону України  “Про оренду державного та комунального майна”, керуючись Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 “Деякі питання оренди державного та комунального майна”, з метою планування, бюджету, фінансів, контролю за проведенням приватизації, інвестицій та регуляторної політики,  Любашівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести до рішення Любашівської селищної ради від 31 березня 2021 року № 353 «Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної  власності Любашівської територіальної громади та наміри передати майно в оренду» зміни до Додатків 1,2 (додаються).

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку; з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

 

 

Любашівський селищний голова                                                                    Павлов Г.А.                                       

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь