A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Рішення №747 «Про затвердження документу державного планування «Генеральний план та план зонування території смт Любашівка Любашівського району Одеської області», розробленого ТОВ «Архізем» м. Одеса.»

Кількість переглядів: 476
Скликання: 7 скликання
Сесія: 14 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 20.12.2019
Номер документу: 747
Назва документу: Про затвердження документу державного планування «Генеральний план та план зонування території смт Любашівка Любашівського району Одеської області», розробленого ТОВ «Архізем» м. Одеса.
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.04 МБ)

         Керуючись ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол громадських слухань щодо проекту Генерального плану та плану зонування території  смт Любашівка Любашівського району Одеської області від 23.08.2019 року №1, протокол містобудівної ради при Управлінні з питань містобудування та архітектури Одеської обласної державної адміністрації за №2 від 27.02.2019 року та довідку про консультації  стосовно звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту, розглянувши  матеріали проекту  Генерального плану  та плану зонування території  смт Любашівка Любашівського району Одеської області, з метою забезпечення планомірного, економічно обгрунтованого й комплексного розвитку селища, підвищення рівня його благоустрою та створення сприятливих умов життєдіяльності населення, відповідно до ст.16, ст.17, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»,  Любашівська селищна рада

   ВИРІШИЛА:

1.         Затвердити  документ державного планування «Генеральний план та план зонування території смт Любашівка Любашівського району Одеської області», розробленого ТОВ  «Архізем» м. Одеса.

2.         Документ «Генеральний план смт Любашівка», розроблений ДП УДНДІП «Діпромісто» м. Київ в 1984 році, вважати таким, що втратив чинність.

3.         Замовити розробку проекту землеустрою встановлення меж смт Любашівка Любашівського району Одеської області.

4.         Протягом 10 робочих днів надати один екземпляр генерального плану та плану зонування території смт Любашівка до Управління з питань містобудування та архітектури Одеської обласної державної адміністрації.

5.         Дане рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення на офіційному веб-сайті Любашівської селищної ради та в районній газеті «Хлібороб».

6.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, просторового планування,  природних ресурсів та збереження навколишнього природного середовища.

 Любашівський селищний голова                                                               Павлов Г.А.                                                                                


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь