A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Рішення №623 «Про реорганізацію комунального некомерційного підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради шляхом його перетворення у комунальну установу «Зеленбуд» Любашівської селищної ради.»

Кількість переглядів: 485
Скликання: 7 скликання
Сесія: 13 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 18.10.2019
Номер документу: 623
Назва документу: Про реорганізацію комунального некомерційного підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради шляхом його перетворення у комунальну установу «Зеленбуд» Любашівської селищної ради.
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.02 МБ)
  2. Додаток 1 Статут (0.07 МБ)
  3. Додаток 2 (0.02 МБ)

     Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, пункту 10 частини 4 статті 42 , пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.40, п.1  КЗпП , враховуючи  необхідність  створення спеціалізованого підприємства для утримання об’єктів благоустрою на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади, з метою створення умов, сприятливих  для життєдіяльності мешканців Любашівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Провести реорганізацію комунального некомерційного підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради  шляхом його перетворення у комунальну установу «Зеленбуд» Любашівської селищної ради.

2. Рішення  Любашівської селищної ради від 12.10.2018 р. № 164  « Про створення комунального некомерційного підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради», вважати таким як рішення, що втратило чинність.

3. Встановити, що в результаті припинення комунального некомерційного підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради комунальна установа «Зеленбуд» Любашівської селищної ради   є правонаступником всього майна, прав та обов’язків комунального підприємства.

4. Затвердити статут комунальної установи «Зеленбуд» Любашівської селищної ради, далі - Статут (додаток 1).

5. Затвердити склад комісії з припинення  діяльності комунального некомерційного  підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради, далі - комісія (додаток 2).

6.  Встановити, що до комісії з припинення діяльності КНП «Зеленбуд» Любашівської селищної ради з моменту її призначення переходять повноваження щодо управління справами комунального некомерційного  підприємства. Голова комісії, її члени представляють комунальне некомерційне підприємство у відносинах з третіми особами та виступають у суді від її імені.

 

7. Комісії з припинення діяльності комунального некомерційного  підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради:

 

    1. Повідомити письмово орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняте рішення щодо припинення комунального некомерційного  підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради та подати йому в установленому законодавством України порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадських формувань відповідного запису у встановленому законом порядку.

 

    1. Забезпечити попередження працівників комунального некомерційного підприємства «Зеленбуд»Любашівської селищної ради  про зміну умов праці в порядку, встановленому законодавством України.
    2. Встановити строк заявлення кредиторами вимог до комунального некомерційного підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради  - два місяці з дня оприлюднення на офіційному веб- Любашівської селищної ради, що реалізує державну політику у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про рішення щодо припинення комунального підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради.
    3. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення вимог скласти передавальний акт, який міститиме положення про правонаступництво щодо всіх зобов’язань припиненого комунального некомерційного підприємства, стосовно всіх їх кредиторів та боржників, враховуючи зобов’язання, які оскаржуються сторонами.
    4. Подати передавальний акт на затвердження Любашівській селищній раді.

 Передати примірник передавального акта, затвердженого Любашівською селищною  радою, в орган, який здійснює державну реєстрацію припинення комунального підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради.

8. Продовжити трудові правовідносини з директором  комунального некомерційного підприємства «Зеленбуд» Любашівської селищної ради Грабовецькою Ольгою Миколаївною, змінивши назву посади  на «директор комунальної установи «Зеленбуд».

 

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та    житлово-комунального     господарства  Любашівської селищної ради.

 

 

 

Селищний голова                                                                      Г.А.Павлов

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь