A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Рішення №1114 «Про встановлення ставок єдиного податку на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.»

Кількість переглядів: 331
Скликання: 7 скликання
Сесія: 20 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 26.06.2020
Номер документу: 1114
Назва документу: Про встановлення ставок єдиного податку на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.04 МБ)

Керуючись п.24 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 291, 293 Податкового кодексу України та з метою наповнення місцевого бюджету, Любашівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади з 01 січня 2021 року ставку єдиного податку  для платників першої групи у розмірі 10 % прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року.
    1. Перша група – фізичні особи – підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торгівельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу який протягом календарного року не перевищує 300000 гривень.
  2. Затвердити на території Любашівської об’єднаної територіальної громади з 1 січня 2021 року ставку єдиного податку  для платників другої групи у розмірі 20 % розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

     2.1. Друга група – фізичні особи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв:

- не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб;

      - обсяг доходу не перевищує 1500000 гривень.

  1. Рішення розмістити на інформаційних системах Любашівської селищної ради.
  2. Дане рішення набирає чинності з 01.01.2021  року і  діє до 31.12.2021  року.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Любашівської селищної ради з прав людини, законності, запобігання корупції, регламенту, депутатської етики та місцевої згуртованості та постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Селищний голова                                                                                                Павлов Г.А.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь