A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Круглий стіл з питань реалізації в Одеській області нового проекту ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES)

Дата: 28.02.2019 11:41
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

 

Представники Любашівської селищної громади (спеціаліст селищної ради з питань ЖКГ Авдулова Альона, керівник ОСББ «Світанок» Вододюк Аліна та інженер –проектувальник Рогізна Ірина) приймають участь у круглому столі з питань реалізації в Одеській області нового проекту ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES), який проходить в Одеській обласній раді.

Відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння щодо сталого розвитку до 2022 року, який було укладено між Програмою розвитку ООН, Одеською обласною радою та Одеською обласною державною адміністрацією у минулому році, в Одеській області стартував Проект «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень». Цей Проект орієнтований на об’єднання співвласників багатоквартирних будинків у частині проведення енергоефективних заходів для зменшення споживання енергетичних ресурсів. Він розрахований на два роки і реалізовуватиметься ПРООН за кошти ЄС у тісній співпраці з Фондом енергоефективності та Міжнародною фінансовою корпорацією.

В рамках Проекту будуть проводитись групові та індивідуальні консультації для активістів, які мають намір створити ОСББ, активів вже створених ОСББ та місцевої влади з питань створення ОСББ, організації ведення бухгалтерії та фінансового менеджменту, пошуку та отримання фінансування ініціатив, спрямованих на покращення стану будинків. В подальшому ОСББ зможуть розробити власні проекти з підвищення енергоефективності та подати заявку на фінансування до Фонду енергоефективності України.

Довідка: ЄС надає фінансування розміром 4 млн. євро в межах Програми підтримки енергоефективності для України (EE4U). ПРООН надаватиме технічну допомогу шляхом впровадження Проекту, який триватиме з 1 жовтня 2018 року до 30 вересня 2020 року.Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь