A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов прийняв участь у звітно-виборчій конференції Любашівської районної організації ветеранів України.

Дата: 10.10.2019 16:25
Кількість переглядів: 946

Фото без опису10 жовтня відбулася звітно-виборча конференція Любашівської районної організації ветеранів України, в роботі якої прийняли участь голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов, голова Любашівської районної державної адміністрації Віталій Лабуш, голова Любашівської районної ради Сергій Паровик.

Порядок денний конференції включав звіт голови ради ветеранів про роботу за період з 2015 по 2019 роки, звіт про роботу ревізійної комісії, вибори членів райради ветеранів та членів ревкомісії, вибори голови райради ветеранів, його заступників, секретаря та президії райради ветеранів, вибори делегатів на обласну звітно-виборчу конференцію.

У своєму виступі голова районної ради ветеранів Галина Слободзян відзначила, що на даний час організація налічує 7104 особи та складається з 35 первинних осередків. Робота районної громадської організації ради ветеранів направлена у напрямку поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів, патріотичного виховання молоді та захисту прав ветеранів. В районі за кошти обласного, районного та місцевих бюджетів, благодійних внесків постійно виділяється матеріальна допомога ветеранам війни та праці на лікування або покращення умов життя. Особлива увага первинних організацій ветеранів у співпраці з органами місцевого самоврядування, райрадою, органами виконавчої влади, підприємствами та організаціями звернена на допомогу самотнім людям у повсякденних турботах – придбанні палива, ремонті житла, в побутових потребах.

По завершенні конференції було прийнято постанову, де було визначено роботу районної ради ветеранів задовільною, головою організації залишилася Галина Слободзян.

Фото без описуФото без опису(Фото та текст Вероніка Науменко).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь