A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Чергова апаратна нарада селищної ради

Дата: 08.02.2022 08:29
Кількість переглядів: 222

07 лютого Любашівський селищний голова Геннадій Павлов провів апаратну нараду  за участю  заступника селищного голови Олега Пенчева, секретаря селищної ради Людмили Мокряк, начальників управлінь і відділів селищної ради.

Перед початком наради Геннадій Павлов поінформував про результати робочої поїздки Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка в Одеську область, та зокрема ознайомився з роботою Любашівської центральної районної лікарні. Обговорили питання подальшого реформування сфери охорони здоров’я та реформи в системі оплати праці.  

На нараді підведені підсумки минулого тижня та окреслено напрямки роботи на поточний тиждень. Серед обговорених питань: стан захворюваності на COVID-19, вакцинація населення, підготовка листів та звернень до народного депутата України, Одеської облдержадміністрації та Одеської облради щодо подальшого фінансування капітальних ремонтів об'єктів соціальної значущості, придбання відповідного технічного обладнання для лікарні та вирішення питання енергозбереження, переходу побутових споживачів природного газу до постачальника «останньої надії», залучення іноземних інвестицій, оптимізації закладів освіти, наповнення бюджету селищної ради та підготовка проектів рішень до засідання позачергової сесії селищної ради, пленарне засідання якої заплановане на 11 лютого і інші питання.

Головою селищної ради керівникам відповідних структур надані доручення в межах їх компетенції.

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь