A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко взяв участь в пленарному засідання шістнадцятої сесії обласної ради.

Дата: 02.12.2022 14:55
Кількість переглядів: 95

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко взяв участь в пленарному засідання шістнадцятої сесії обласної ради.

Керівник області поінформував депутатів про військово-політичну ситуацію навколо нашої країни, і Одещини зокрема, та розповів про основні напрямки сучасної діяльності військової адміністрації та плани в найближчій перспективі.

«По всій країні розгорнуті пункти незламності, які дозволять населенню забезпечити мінімальні потреби для виживання в таких складних умовах. В нашій області вже зараз функціонують більше 400 пунктів незламності, організованих на базі комунальних підприємств, ДСНС, Національної поліції та комерційних структур. І ця робота продовжується. Ми вдячні всім тим, хто долучається до цієї роботи і допомагає організовувати та забезпечувати функціонування таких пунктів» - сказав Максим Марченко.

Начальник Одеської ОВА наголосив, що незважаючи на політичний, інформаційний та силовий тиск противника наша економіка продовжує працювати.

«Завдяки продовженню роботи Зернової Ініціативи ООН та морських портів Великої Одеси, на даний час забезпечено експорт майже 13 млн тонн агропродукції, ще близько 7 млн тонн вивезено через порти річки Дунай. І хоч зараз в Одеській області задіяно близько 70% бізнесу, ми відмічаємо зростання дохідної частини бюджету області на 17,1%, що дає змогу забезпечити у повному обсязі всі захищені видатки. Непоганий результат своєї діяльності демонструють і аграрії нашої області, що дало змогу Одещині зайняти ІІ місце по збору зернових серед усіх регіонів країни» - додав Максим Марченко.

Також регіональна влада продовжує відновлювати пошкоджені країною-терористом житлові будинки та об’єкти соціального значення, надає необхідну допомогу нашим військовим, медичні заклади регіону лікують поранених, соціальні служби приймають та розміщують людей з областей, де на даний час ведуться бойові дії.

«Одещина підставила своє дружнє плече нещодавно звільненій від окупації Херсонській області. Ми допомагаємо фінансово, матеріалами, їжею, водою та всім іншим необхідним: виділяємо розрахунки ДСНС, бригади швидкої медичної допомоги, спеціалістів ДТЕК Укренерго для відновлення електропостачання на Херсонщині, допомагаємо забезпечити укриття відновлених критичних енергетичних об’єктів» - додав Начальник ОВА.

Незважаючи на труднощі військового часу у обласній адміністрації думають і про майбутнє нашого регіону. Максим Марченко звернув увагу депутатів облради, на те, що нині ми виборюємо право України провести на території Одещини Всесвітню виставку «Експо-2030», яка має стати потужним імпульсом для розвитку не тільки нашої області, а й країни в цілому.

Підсумовуючи свій виступ Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко запевнив народних обранців, що незважаючи на потуги противника, що здійснює всебічний тиск на нашу державу, Україна обов’язково вистоїть і здобуде Перемогу, а Одещина відіграє найважливішу роль в цій боротьбі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь