A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, за дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, його заступник Вадим Мегіс спільно з головою Подільської районної ради Миколою Соколовим провели робочу нараду з керівниками Любашівської та Зеленогірської громад.

Сьогодні, за дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, його заступник Вадим Мегіс спільно з головою Подільської районної ради Миколою Соколовим провели робочу нараду з керівниками Любашівської та Зеленогірської громад.

Сьогодні, за дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, його заступник Вадим Мегіс спільно з головою Подільської районної ради Миколою Соколовим провели робочу нараду з керівниками Любашівської та Зеленогірської громад. Нарада була зосереджена на обговоренні проблем, пов'язаних з ліквідацією відділу освіти колишнього Любашівського району. В ході зустрічі голови територіальних громад повідомили про заходи, які раніше були проведені для вирішення даних питань. На жаль, ряд проблем все ж зберігся, в зв'язку з чим, Вадим Мегіс надав рекомендації щодо здійснення додаткових організаційних дій для більш ефективного розв'язання нагальних проблем в освітній галузі громад району.

12:30 03.04.2023

Робоча нарада з сільгоспвиробниками

Робоча нарада з сільгоспвиробниками

03 квітня 2023 року, за дорученням Любашівського селищного голови, заступник Любашівського селищного голови Віталій Бровченко разом з представником четвертого відділу Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергієм Лациком провели робочу нараду з сільгоспвиробниками.

11:11 03.04.2023

31.03.2023 року, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, триває злагоджена робота гуманітарного штабу при Подільській РВА щодо прийому, розвантаження та видачі територіальним громадам району чергової

31.03.2023 року, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, триває злагоджена робота гуманітарного штабу при Подільській РВА щодо прийому, розвантаження та видачі територіальним громадам району чергової

ідділ економіки Подільської районної державної (військової) адміністрації інформує: З початку повномасштабного вторгнення загарбників на територію України, колектив Подільської районної військової адміністрації, на чолі зі своїм керівником МИХАЙЛОМ ЛАЗАРЕНКО, підтримує бійців на передовій. Однак, на даний час існує потреба у допомозі людям, які через військові дії залишились без житла та інших матеріальних засобів. Сьогодні, 31.03.2023 року, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, триває злагоджена робота гуманітарного штабу при Подільській РВА щодо прийому, розвантаження та видачі територіальним громадам району чергової партії гуманітарної допомоги. За підтримки керівництва Одеської обласної державної адміністрації, Подільський район отримав від Координаційного гуманітарного штабу при Одеській ОВА черговий вантаж гуманітарної допомоги у вигляді: для місць компактного проживання ВПО - 50 ліжок. Надійшло 1452 комплекти постільної білизни та продуктових наборів за березень у кількості 4080 штук для подальшого розподілення в територіальних громадах району. Склад наборів: макарони - 4 пачки вагою по 450грам, олія -1 пляшка, борошно - 5 кг, крупа вівсяна - по 1 пачці вагою по 0,5 кг. За дорученням начальника Подільської районної державної (військової) адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, гуманітарним штабом при Подільській РВА продуктові набори, в залежності від кількості внутрішньо переміщених осіб, розподілені та видані всім 12 територіальним громадам району у кількості: Ананьївська МТГ – 800 штук Балтська МТГ – 500 штук Долинська СТГ – 90 штук Зеленогірська СТГ – 500 штук Кодимська МТГ – 750 штук Куяльницька СТГ – 250 штук Любашівська СТГ – 200 штук Окнянська СТГ – 100 штук Піщанська СТГ – 130 штук Подільська МТГ – 200 штук Савранська СТГ – 500 штук Слобідська СТГ - 60 штук. Також надано: 6 багатофунціональних візків, 10 гігієничних наборів для місць компактного проживання ВПО на території Кодимської ОТГ. За клопотанням служб у справах дітей Кодимської та Подільської територіальної громади для забезпечення дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, дитячий одяг отримали Кодимська ОТГ - 1-2 роки - 14 комплектів, 5-6 років - 32 комплекта, 9-10 років - 50 комплектів, 11-12 років - 9 комплектів та Подільська ОТГ: 5-6 років -2 комплекта, 9-10 років -12 комплектів, 11-12 років - 4 комплектів. В комплект входить 7 предметів одягу, які надані ЮНІСЕФ. Слід відмітити громади, а саме Савранську, Окнянську та Подільську, представники яких першими прибули та активно допомагають працівникам адміністрації у розвантаженні трьох вагонів гуманітарної допомоги. Начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО, керівництво громад та мешканці Подільського району вдячні за підтримку та допомогу керівництву Одеської обласної військової адміністрації, а також голові Координаційного Гуманітарного штабу при Одеській ОВА !!!

15:07 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь