A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

20 квітня - Міжнародний день вдячності волонтерам.

20 квітня - Міжнародний день вдячності волонтерам.

20 квітня відзначають Міжнародний день вдячності волонтерам. Для нас, українців, – це справді свято! Волонтери України – справжні супер герої! Ми показали, хто такі Українці, згуртувались і стали Нацією з великої літери. Висловлюю щиру вдячність усім, хто знайшов час і можливості робити добрі справи. Дякую кожному мешканцю Любашівської територіальної громади, міжнародним волонтерським організаціям, громадським об'єднанням, які надають допомогу Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам, медичним, освітнім та культурним закладам громади. Дякую всім за неоціненний внесок у наближення нашої Перемоги! Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Здоров’я Вам, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності! В єдності наша сила! Разом до Перемоги!   З повагою та вдячністю Любашівський селищний голова                       Геннадій Павлов

13:39 20.04.2023

Проведено п'ятиденний щорічний онлайн тренінг з питань кібербезпеки, кібергігієни і захисту інформації.

Проведено п'ятиденний щорічний онлайн тренінг з питань кібербезпеки, кібергігієни і захисту інформації.

Однією з основних ознак розвитку сучасного суспільства є стрімкий розвиток комп’ютерних інформаційних технологій. Сьогодні Інтернет став невід’ємною частиною нашого життя. У той же час у кіберпросторі існує ряд онлайн-загроз, проте щоб ефективно реагувати на інциденти тільки усвідомлення недостатньо. Питання кібербезпеки повинні бути предметом постійної уваги.  Важливим аспектом формування компетентності людини в цифровому просторі має бути культура кібербезпеки, яка є складником цифрової компетентності.  То ж з метою удосконалення знань працівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Одеської області, для поглиблення рівня їх компетентності з питань кібербезпеки і захисту інформації Управлінням цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської обласної державної адміністрації спільно з Обласним інформаційно-аналітичним центром, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, проведено п'ятиденний щорічний онлайн тренінг з питань кібербезпеки, кібергігієни і захисту інформації. "Всього навчанням в тренінгу ми охопили понад 470 учасників. Спільно з фаховими експертами, комплексно розглянуто управління кібербезпекою як окремим видом операційної діяльності, як органів влади, так і підприємств будь-якої форми власності. Також опрацювали законодавчу базу у сфері кібербезпеки та технічного захисту інформації. Торкнулись основних заходів із забезпечення кібербезпеки в органах влади.Переконаний, що опанування новими практичними навичками із впровадження інструментів кібербезпеки та кібергігієни і реалізація їх в практичній площині, дозволить покращити діяльність органів публічної влади Одещини, і тим самим підвищиться рівень якості надання державних послуг громадянам", - зазначає Начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської ОДА Станіслав Ніколайчук.      

13:31 20.04.2023

СКАЗ –  НЕБЕЗПЕЧНА ХВОРОБА

СКАЗ – НЕБЕЗПЕЧНА ХВОРОБА

Сказ— особливо небезпечне, гостре, заразне, надзвичайно важке і невиліковне захворювання, яке неминуче закінчується смертю. Хворіють на нього люди і всі теплокровні тварини як свійські, так і дикі.

12:07 20.04.2023

УВАГА!  АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ

УВАГА! АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ

З 2012 року в Україні зареєстровано 566 випадків Африканської чуми свиней (АЧС) (405 домашні свині, 124 – дикі свині та 37 інфіковані об’єкти). З початку 2023 року на території України зареєстровано 4 випадки АЧС (2 – домашні свині, 2 – дикі свині)

12:05 20.04.2023

Всеукраїнська програма ментального здоровʼя ставить незмінне питання — Ти як?👋🏻

Всеукраїнська програма ментального здоровʼя ставить незмінне питання — Ти як?👋🏻

Всеукраїнська програма ментального здоровʼя ставить незмінне питання — Ти як? Якщо маєте панічні атаки чи інші тривожні стани, якщо близькі до депресії чи вже на межі, якщо самі не знаєте, що з вами — час звернутися до платформи «Розкажи мені». Проєкт розроблений та створений Інститутом когнітивного моделювання (ІКМ) Institute of Cognitive Modeling Гортайте карусель, щоб дізнатися більше. Допомогу надають на сайті https://tellme.com.ua

09:15 20.04.2023

Бригада "СПАРТАН" готує добровольців

Бригада "СПАРТАН" готує добровольців

Добровольці бригади "СПАРТАН" проходять ту саму підготовку, що проходять всі контрактні військовослужбовці, але з більшим нахилом на базові навички, починаючи від ТТХ зброї, спорядження магазинів до тих вправ, які виконують контрактні військовослужбовці, що проходять службу у підрозділі близько трьох-чотирьох років. Хочешь доєднатися? Подай заявку на сайті  https://storm.mvs.gov.ua Або звертайся до визначених центрів надання адміністративних послуг:  м. Ізмаїл, проспект Незалежності, 62  м.Одеса, вул. Ак. Корольова, 9.  Деталі за номером: 080 010 00 20.

13:55 19.04.2023

Штурмові бригади «Гвардії наступу» продовжують формувати резерви

Штурмові бригади «Гвардії наступу» продовжують формувати резерви

Штурмові бригади «Гвардії наступу» продовжують формувати резерви для звільнення тимчасово окупованих територій. Відібрані добровольці вже готуються до контрнаступу на полігонах. «Вразило, що люди, попри великий ризик життю і здоров’ю, на загрозу загинути, виконували завдання. Люди, які стали на захист нашої Батьківщини пліч-о-пліч зі мною, з побратимами заслуговують великої поваги та великої шани», – зазначив командир 3 бригади оперативного призначення «Спартан» полковник Вадим Гладков. Доля країни у твоїх руках! Приєднуйся до лав «Гвардії наступу»:  онлайн на сайті: storm.mvs.gov.ua;  звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг. Адреси таких ЦНАПів в Одеській області: м. Ізмаїл, проспект Незалежності, 62 м.Одеса, вул. Ак. Корольова, 9.  Деталі за номером: 080 010 00 20.

15:54 18.04.2023

Інформація для операторів ринку

Інформація для операторів ринку

Відповідно до Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, ветеринарну медицину та благополуччя тварин», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», керуючись Положенням про Головне управління Держпродспоживслужби в Одеськійобласті, затвердженого наказом Держпродспоживслужби від 24.02.2020 № 159 та з метою недопущення до обігу непридатних і небезпечних харчових продуктів просимо повідомити операторів ринку, які здійснюють господарську діяльність у сфері обігу харчових продуктів щодо недопущення до обігу:

15:34 18.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь