A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

4.04.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь у роботі Міністра охорони здоров'я України Віктора ЛЯШКА на території Подільського району.

4.04.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь у роботі Міністра охорони здоров'я України Віктора ЛЯШКА на території Подільського району.

04.04.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь у роботі Міністра охорони здоров'я України Віктора ЛЯШКА на території Подільського району. Зокрема, Міністр відвідав комунальне підприємство «БАЛТСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ» БАЛТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ. Віктор Ляшко ознайомився з роботою закладу охорони здоров’я, його можливостями та оснащенням, поспілкувався з медичним персоналом лікарні, керівництвом району, міської ради, Департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації. Обговорювались питання розвитку територіальних громад, зокрема, в питаннях доступності і якості надання медичних послуг, вдосконалення принципу безбар’єрності для громадян з обмеженими можливостями. Міністр підкреслив важливість підтримки молодих фахівців, оскільки великий відсоток при відсутності допомоги намагається влаштуватися за кордоном. Йшлося і про модернізацію закладів охорони здоров’я. Також, під час роботи було здійснено огляд сучасного цифрового рентгенографа та комп’ютерного томографа з можливістю контрастування. Крім того, Віктор Ляшко перевірив працездатність нового стаціонарного АНГІОГРАФА – найсучаснішого обладнання, яким може похвалитися не кожна районна і, навіть, обласна лікарня! Ангіографія – це метод рентгенологічного дослідження судин (артерій, вен), що дозволяє визначити місце звуження або закупорки судини, місце і міру патологічного розширення судин (аневризма), наявність внутрішньої кровотечі, міру поширення пухлинного процесу і інші хвороби, які виявити іншим шляхом не вдається. Дослідження виконується шляхом введення в судину спеціальної контрастної речовини і одночасного виконання рентгенографічного дослідження. Основним компонентом рентгеноконтрастних речовин, використовуваних для ангіографії, є йод. Дуже приємно, що, навіть в умовах воєнного стану, керівництво держави, області, Подільського району й Балтської громади постійно шукають можливості для покращення якості життя людей, ефективності охорони здоров’я українців, створення громадянам належних умов для сучасного обстеження і лікування !

09:54 10.04.2023

Держпродспоживслужба застерігає: стихійна торгівля харчовими продуктами небезпечна для здоров’я

Держпродспоживслужба застерігає: стихійна торгівля харчовими продуктами небезпечна для здоров’я

Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області повідомляє жителів Любашівської громади, що стихійна торгівля продуктами харчування є загрозою епідемічного добробуту населення.  Стихійна торгівля – потенційна небезпека для споживача. Продукти харчування, які безконтрольно реалізують несумлінні підприємці, приватні особи з рук, не пройшли лабораторний контроль, не мають відповідного маркування, не упаковані належним чином. При відсутності документів неможливо встановити виробника продукції, умови зберігання і транспортування, термін її придатності до споживання.    Приватні особи, які реалізують продукцію не проходять медичних обстежень і можуть бути носіями небезпечних інфекційних захворювань, таких як туберкульоз, сальмонельоз, дизентерія та інші.

09:47 07.04.2023

Новий порядок заповнення платіжок для сплати податків та ЄСВ (оновлено)

Новий порядок заповнення платіжок для сплати податків та ЄСВ (оновлено)

Наказом Мінфіну від 22.03.2023 р. № 148 затверджено Порядок заповнення реквізиту “Призначення платежу” платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення.

09:23 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь