A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги пасічників та сільгоспвиробників громади!

19 березня 2024 року о 10:00 годині, в приміщенні Любашівської селищної ради вул. Софіївська, 97 (ІІ поверх - актова зала), відбудеться семінар-нарада з питань попередження отруєння і загибелі бджіл засобами захисту рослин, дотримання агропідприємствами та пасічниками законодавства у сфері застосування засобів захисту рослин.

14:37 14.03.2024

Дуже важливо, щоб після російських ударів наші люди не залишалися наодинці з болем та проблемами – звернення Президента України

Дуже важливо, щоб після російських ударів наші люди не залишалися наодинці з болем та проблемами – звернення Президента України 13 березня 2024 року - 22:30

07:58 14.03.2024

Про форми сімейного виховання та їх особливості

Про форми сімейного виховання та їх особливості, доступність освіти для дітей з обмеженими можливостями, майбутнє повернення дітей в Україну, створення простору для соціалізації дітей, про підтримання людей, які мають намір стати прийомними батьками поспілкувалися з керівницею програм із питань розшуку та возз’єднання сімей Представництва ЮНІСЕФ в Україні Ван Чі Фам.

07:55 14.03.2024

Сплатіть заборгованість за послуги водопостачання!

13 березня 2024року. До ВІДОМА жителів Бобрицького, Агафіївського, Сергіївського, Новоселівського, Іванівського,Новокарбівського, Боківського та Троїцького старостатів, які користуються послугою централізованого водопостачання! З 18 березня 2024 року будуть проводитися контрольні перевірки оглядових колодязів та звірка показників облікових приладів. У разі виявлення неналежного утримання приладів ( відсутні пломби, неробочі аварійні крани та інші невідповідності) , а також заборгованость за послугу водопостачання: будуть задіяні заходи тимчасового припинення надання послуг до моменту їх вирішення! Не зволікайте своїми обов'язками користувачів, визначеними умовами діючих договорів з постачальником. Уникайте незручностей! Дякуємо за розуміння.

07:54 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь