A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Опорний заклад Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів -гімназія» смт Любашівка Любашівського району Одеської області.

Міжнародний день ??людей похилого віку в НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія".

Від щирого серця вітають вчителі, учні, батьки Опорного закладу НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія" смт Любашівка з Міжнародним днем ??людей похилого віку. Це свято тих, чия самовіддана праця, мужність і терпіння стали основою нинішнього благополуччя нашої країни! Тих, кому довелося багато пережити – битися за свободу рідної землі, відновлювати зруйновані міста і села в післявоєнні роки, Ви знову будували заводи і школи, ростили хліб, вкладали сили і душу у виховання дітей, передаючи їм кращі людські якості – любов до своєї країни. Цей день є символом єдності і спадкоємності поколінь – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. Ви, люди старшого покоління, – джерело народної мудрості, і Ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

14:48 06.11.2019

Тематична зустріч зі школярами 11 -Б класу. 

З метою забезпечення поінформованості та обізнаності молоді щодо прав в сфері пенсійного законодавства заступником начальника відділу з питань виплати пенсій №12 головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Чоботар Б.М. проведено тематичну зустріч зі школярами 11 -Б класу.  Було розглянуто проблему “тіньової” зайнятості, яка була і є надзвичайно актуальною, оскільки від величини страхового стажу та розміру офіційної заробітної плати, з якої сплачені внески, залежить рівень соціального та пенсійного захисту людини. Також було наголошено на тому, що навчання у вищих навчальних закладах та в коледжах не зараховується до страхового стажу, але студенти мають право на добровільну участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування. Розглянуто питання щодо накопичувальної системи, яка збільшує незалежність людини від держави та зменшує корупцію через зменшення бюрократичних обмежень всередині системи. Наприкінці зустрічі зазначено, що контролювати сплату страхових внесків та страховий стаж можна, зареєструвавшись на веб-порталі Пенсійного фонду та підключившись до послуги СМС-інформування. Учні отримали інформаційно-роз`яснювальні буклети з пенсійної тематики.

14:45 06.11.2019

Україна неймовірна.

З метою формування здорового способу життя, розширення кругозору знань дітей про туристичну галузь в НВК було проведено відкриті уроки на тему «Україна неймовірна» (для учнів 5-9 класів). Під час цих уроків було переглянуто учнями промо-ролик « Одеська область – краса тут!»

14:42 06.11.2019

"Квітуча Україна".

"Квітуча Україна"- найяскравіше свято на якому ми дізнались про різнобарв'я рідної землі, учні 2-3 класів показали свої таланти та створили разом з батьками, вчителями та вихователями вишукані панно з квітів рідного краю. Жодна жива квітка не постраждала.

14:38 06.11.2019

"ТАТО, МАМА, Я - СПОРТИВНА СІМ'Я".

Учні 5-х класів, загартовані та спритні, разом із своїми батьками взяли участь у спортивно-розважальній програмі "ТАТО, МАМА, Я - СПОРТИВНА СІМ'Я" . Гарно повеселились, показали свою винахідливість у змаганнях сім'ї: Філіпенко, Лозанових, Жало та Руденко. Всі учасники змагань отримали грамоти та корисні подарунки.

14:31 06.11.2019

Найменші члени шкільної родини, учні 1-А класу, разом зі своєю вчителькою, Герасютенко Валентиною Павлівною, оформили виставку малюнків "Ми дружимо зі спортом".

Найменші члени шкільної родини, учні 1-А класу, разом зі своєю вчителькою, Герасютенко Валентиною Павлівною, оформили виставку малюнків "Ми дружимо зі спортом".

14:30 06.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь