A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Опорний заклад Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів -гімназія» смт Любашівка Любашівського району Одеської області.

Зустріч із фахівцем центру зайнятості та ознайомлення з офіційним сайтом головного центру зайнятості, презентацією його роботи, можливостями та онлайн тестуванням.

Зустріч із фахівцем центру зайнятості та ознайомлення з офіційним сайтом головного центру зайнятості, презентацією його роботи, можливостями та онлайн тестуванням.

14:17 06.11.2019

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, за суверенітет і територіальну цілісність України.

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. З метою гідного вшанування пам'яті загиблих українських військовослужбовців і учасників добровольчих формувань Президентом України Володимиром Зеленським підписаний указ про заснування Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, за суверенітет і територіальну цілісність України, і святкування його щорічно 29 серпня. Про це голова держави оголосив під час урочистостей із нагоди святкування Дня Незалежності України. Як відомо, 29 серпня 2014 року розпочався вихід українських військових з оточення під Іловайськом на Донбасі. Регулярні частини збройних сил Росії, що вторглися до України, обстріляли коридор, яким, за домовленістю, мали виходити українські бійці. За офіційними даними, тоді загинули 366 українських військових і правоохоронців, 429 були поранені, 128 потрапили в полон, 158 вважаються зниклими безвісти. Сьогодні 29 серпня, українці вперше офіційно відзначатимуть День пам’яті загиблих захисників України. Волонтери, пошуківці та бійці вчора були зайняті дуже символічною справою – заготівлею соняхів. Саме соняхи стали символом пам’яті загиблих українських бійців на Донбасі. Соняхи скорботи

13:48 06.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь