A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

ЦНАП інформує

Послуги підуть за дитиною

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі – Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.

14:22 02.07.2021

1 липня відзначається - День державного реєстратора.

Відповідно до Наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 30 червня 2009 року № 11 1 липня відзначається - День державного реєстратора. На державного реєстратора покладено відповідальне завдання — практичне виконання функцій і завдань держави щодо державної реєстрації. Привітних заявників та відсутності оскаржень Ваших рішень шановні реєстратори ЦНАП Любашівської селищної ради ! Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку!

14:15 02.07.2021

Існує можливість одночасної реєстрації місця проживання особи із зняттям з попереднього місця його проживання.

Місцем постійного проживання закон вважає адресу, за якою людина проживає більше шести місяців на рік. Відповідно до законодавства, особі, яка знялася з реєстрації в одному місці, надається тридцять календарних днів на те, щоб зареєструватися в іншому. Існує можливість одночасної реєстрації місця проживання особи із зняттям з попереднього місця його проживання. Реєстрація здійснюється відповідно до місця проживання особи. Більше інформації можна взнати звернувшись до адміністратора ЦНАП за телефонами: 2-11-04 та 2-62-61, або за адресою: вул. Софіївська,162, смт. Любашівка.

16:46 17.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ!

До уваги жителів смт. Любашівки та с. Вишневого! Для отримання довідок про склад сім’ї, з метою здійснення нотаріальних та інших дій звертайтесь до Центру надання адміністративних послуг Любашівської селищної ради за адресою: вул. Софіївська,162, смт. Любашівка, консультації за телефоном у адміністратора 2-62-61.

16:46 10.06.2021

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН!!!

Центр надання адміністративних послуг Любашівської селищної ради проводить прийом заяв та документів для отримання послуг Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) з реєстрації громадських формувань через ЦНАП, а саме: • Державна реєстрація Статуту територіальної громади, а також внесення змін до Статуту, скасування державної реєстрації Статуту, видача дублікату. • Державна реєстрація створення (зі статусом юридичної особи) - громадського об’єднання; - відокремленого підрозділу громадського об'єднання; - професійної спілки, організації професійних спілок, об’єднання професійних спілок; - творчої спілки, територіального осередку творчої спілки; - організації роботодавців, об’єднання організацій роботодавців; - структурного утворення політичної партії. • Внесення змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, у тому числі змін до установчих документів; • Державної реєстрації припинення громадського об’єднання у результаті ліквідації або реорганізації. • Підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи. • Виправлення помилок, допущених у відомостях Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. До зустрічі в Центрі надання адміністративних послуг Любашівської селищної ради за адресою: вул Софіївська 162, смт. Любашівка. Детальну консультацію можна отримати у адміністратора Центру за телефоном : (04864) 2-11-04.

09:35 09.06.2021

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН!!!

   Центр надання адміністративних послуг Любашівської селищної ради надає послуги з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Державні реєстратори зареєструють право власності на житлові будинки, земельні ділянки, право оренди та інше.

16:37 07.06.2021

Спеціалістами Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській області надано адміністративні послуги з реєстрації транспортних засобів, заміни посвідчень водія, проведено консультації

4.06.2021року в приміщенні Центру надання адміністративних послуг спеціалістами Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській області надано адміністративні послуги з реєстрації транспортних засобів, заміни посвідчень водія, проведено консультації. Співпраця продовжується! Тож, бажаючим перереєструвати транспортний засіб, замінити посвідчення водія, рекомендуємо попередньо записатись на прийом в адміністратора Центру за телефоном 2-62-61.

16:32 07.06.2021

Про співпрацю з сервісним центром ГСЦ МВС

Центр надання адміністративних послуг Любашівської селищної ради інформує про співпрацю з регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Одеській області у сфері надання адміністративних та інших послуг, віднесених до компетенції сервісних центрів МВС, а саме:

15:53 13.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь