A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

18.02.2019 року в актовій залі Любашівської селищної ради відбулась апаратна нарада, яку провів Любашівський селищний голова Павлов Геннадій Анатолійович.

Дата: 18.02.2019 09:54
Кількість переглядів: 843

18.02.2019 року в актовій залі Любашівської селищної ради відбулась апаратна нарада, яку провів Любашівський селищний голова Павлов Геннадій Анатолійович.

Підведено підсумки роботи за попередній період.

Розглянуто наступні питання:

В.о начальника фінвідділу Вужиловській Ірині продовжити роботу з наповнення бюджету громади, інформування одноосібників щодо сплати налогів,провести підготовку до прийняття на баланс освіти та медицини,залучення інвестицій.

Фото без опису  Начальнику юридичного відділу Головатюк Ірині дано доручення оперативно готувати договора;  надати службову на земельні ділянки, які використовуються без присвоєного кадастрового номеру; розглянути питання  притягнення до відповідальності за несплату земельного та інших податків, зробити запити до Любашівської РДА щодо договорів,які укладені до 01.01.2019 року.

Спеціалісту-паспортисту Тазіній Інні проводити роботу щодо реєстрації жителів громади, тісно співпрацювати з Державним реєстром виборців для оперативного вирішення питань.

Головному спеціалісту з економічних питань та інвестицій фінансового відділу Шишкевич Наталії завершити формування плану стратегічного розвитку Любашівської громади для затвердження на найближчій сесії, передбачити в плані встановлення пожежних сигналізацій, утеплення фасадів, встановлення сонячних батарей в навчально-виховних комплексах та дитячих садочках.

Спеціалісту з питань ЖКГ Авдуловій Альоні тримати на контролі питання затвердження Генплану,що дасть можливість залучити додаткові інвестиції; формування кількості сміттєвих баків для роздільного збору сміття в громаді, проведення конкурсу на вивіз відходів відповідно до чинного законодавства; продовжити роботу по проведенню конкурсу по перевезенню пасажирів  на маршрутах загального користування, що не виходять за межі Любашівської громади; тримати на контролі вирішення питання ремонту доріг місцевого значення з обласного бюджету; замовити розробку проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту терапії під амбулаторію.

Фото без опису   Землевпорядникам Міхеєву Сергію та Лабуш Катерині дано доручення провести інвентаризацію земельних ділянок, городів, які використовуються без дозвільних документів; посилити роботу з фермерами, переоформленням сертифікатів, відумерлою спадщиною.

Головний спеціалісту – інспектору праці Майданник Людмилі проводити роз’яснювальну роботу серед населення ;співпрацювати з фіскальною службою району, Любашівською РДА для збору та систематизації даних; провести підготовку та взяти участь у роботі комісії по легалізації трудових відносин.

Керуючій справами Бобошко Наталії дано доручення провести повторне ознайомлення співробітників з посадовими інструкціями та контролювати виконавчу дисципліну; буду готовою для проведення чергового засідання виконавчого комітету найближчим часом для розгляду нагальних питань.

Спеціалісту з соціальної роботи Бондаренко Ользі співпрацювати з Любашівською РДА, зібрати дані та володіти інформацією по багатодітним родинам, дітям інвалідам, малозабезпеченим сім’ям та всім незахищеним верствам населення громади.

Селищним головою наголошено, що питання №1 – це надходження до бюджету громади для реалізації запланованих проектів та програм. Окремо підкреслено про ввічливе ставлення до громадян, які звертаються в селищну раду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь