A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Не паліть листя – це шкодить людині та довкіллю!

Дата: 18.03.2019 08:43
Кількість переглядів: 1238

Любашівська селищна рада попереджає про адміністративну відповідальність за спалювання опалого листя, всіх видів відходів на території домоволодінь, підприємств, установ, організацій і населених пунктів відповідно до ст. 9 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст.16, ст.22 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», розділ 5 п.5.14 пп.9 розділ 10 п 10.1 «Правил благоустрою території ОТГ Любашівської селищної ради», затверджених рішенням селищної ради №154-VII від 12.10.18 року.

          За порушення законодавства громадяни нестимуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн.

            Не забувайте, що найкращий  для довкілля шлях утилізації опалого листя, сухої трави є компостування. Найціннішою характеристикою компосту є великий вміст у ньому необхідних рослинам хімічних сполук. Правильне компостування не сприяє погіршенню стану здоров'я та не підвищує ризик виникнення пожеж, а, фактично, є своєрідною "допомогою" для садів, городів та інших земельних угідь.

         На завершення ще раз закликаємо мешканців населених пунктів Любашівської селищної ОТГ не палити листя, гілля, сміття, не робити шкоди своєму здоров’ю та навколишньому природному середовищу, в якому живете Ви та Ваші родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь