A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов та голова Любашівської районної державної адміністрації Віталій Лабуш провідали представників ради ветеранів та завітали з приємними новинами і подарунками.

Дата: 26.03.2019 16:39
Кількість переглядів: 650

Сьогодні, Любашівський селищний голова Геннадій Павлов та голова Любашівської районної державної адміністрації Віталій Лабуш провідали представників ради ветеранів та завітали з приємними новинами і подарунками. По перше, ветеранському хору "Стожари" нарешті придбали та передали в користування музичний інструмент баян, з районного бюджету також виділені кошти на придбання сценічного одягу, пошив якого вже замовлено, профінансовано придбання комп'ютерної техніки, а головне, з обласного бюджету вже близько 300 особам виділено та невдовзі буде нараховуватися матеріальна соціальна допомога відповідно до Програми "Соціальний захист населення в Одеській області".
Любашівський селищний голова Геннадій Павлов також розповів що у квітні 2019 році буде продовжено фінансування щодо надання матеріальної соціальної допомоги тим, хто звернувся до Любашівської селищної ради ще у 2018 році, але не ввійшов в чергу. Запевнив, що всі заяви будуть обов'язково розглянуті.
- Робота щодо поліпшення соціального та правового захисту інвалідів, ветеранів війни, дітей-війни, ветеранів всіх категорій і людей похилого віку, а також підтримки ради ветеранів буде і надалі продовжуватися, - зазначив голова Любашівської районної державної адміністрації Віталій Лабуш.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь