A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

26 березня 2019 року на території Любашівського району, з робочою поїздкою побував перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Паращенко

Дата: 26.03.2019 16:42
Кількість переглядів: 829

26 березня 2019 року на території Любашівського району, з робочою поїздкою побував перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Паращенко, який нещодавно був призначений на цю відповідальну посаду і одразу ж почав об'їзди районів Одеської області.

В рамках робочої поїздки, Сергій Паращенко ознайомився з ходом вже проведених робіт, а також оглянув ті будівництва які тривають на даний час, зокрема це вже введений в експлуатацію медіа-центр районної центральної бібліотеки, проведені енергозберігаючі заходи в школах та дитсадках, будівництво стадіонів зі штучним покриттям в школах Любашівки, ремонтні роботи в центральній районній лікарні. До речі, ці та інші об'єкти профінансовані шляхом спів фінансування з обласного, районного та місцевих бюджетів.

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Паращенко взяв участь в нараді з активом району, сільськими та селищними головами, депутатським корпусом та головами провідних сільгосппідприємств на якій проаналізовано стан справ в Любашівському районі за 2018 рік та основні напрямки роботи на 2019 рік. Кожен із присутніх керівників доповів про проведену роботу відповідно до своїх повноважень, це Любашівський селищний голова Геннадій Павлов, голова райдержадміністрації Віталій Лабуш, голова районної ради Сергій Паровик, депутат Одеської обласної ради Анатолій Артеменко. І справді, лише у 2018 році у районі реалізовано завдяки співфінансування з бюджетів розвитку ряд проектів із будівництва, реконструкції та ремонту об'єктів соціальної сфери, а заплановано ще більше.

- Ми маємо сьогодні у бюджеті розвитку, за рахунок впровадження реформи децентралізації, серйозні кошти, як для нашого району, а також приймаємо активну участь у всіх регіональних програмах, і ці кошти розподіляються якраз на найбільш проблемні об’єкти, - зазначив голова райдержадміністрації Віталій Лабуш.

Слід зауважити, що керівники району звернулись до обласного керівництва посприяти у вирішенні тих питань, які просто не можливо повноцінно вирішити на місцевому рівні, це питання ремонту доріг державного та обласного значення, вирішення питання щодо колишнього готельного комплексу "Мередіан" яке планується в подальшому переобладнати під будівництво соціального житла, вирішення ряду аграрних питань щодо діяльності агро холдінгів та багато інших.

Підбиваючи підсумки, перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Паращенко відзначив, що завдяки спільним зусиллям органів влади всіх рівнів, спільної командної роботи Президента України, Уряду, посадовців Одеської облдержадміністрації, депутатів Одеської облради, районної та місцевих рад, сільгоспвиробників в Любашівському районі є ряд позитивних напрацювань.

- Любашівський район має позитивні зміни, звичайно є й проблеми, але коли всі працюють злагоджено командою, бажають щось змінювати, працюють на один результат, це одразу відображається на покращенні благополуччя району та його мешканців. Важливо, що окреслені завдання не тільки виписані в Плані перспективного розвитку Любашівського району на 2019-2021 роки, а й вже реалізовуються, що дає змогу чітко крокувати у заданому напрямку, — наголосив Сергій Паращенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь