A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Участь у семінарі-нараді з головами виконавчих комітетів сільських, селищних рад району.

Дата: 23.04.2019 12:51
Кількість переглядів: 770

Фото без опису18 квітня 2019 року Любашівський селищний голова Геннадій Павлов прийняв участь у семінарі-нараді з головами виконавчих комітетів сільських, селищних рад району під керівництвом першого заступника голови Любашівської райдержадміністрації Валерія Мочуляка та за участі голови Любашівської районної ради Сергія Паровика і заступника голови Любашівської райдержадміністрації Дмитра Михайлова.

По питанню про стан проходження в Любашівському районі весняного призову громадян на строкову військову службу та залучення на контракт до лав Збройних Сил України доповів військовий комісар Любашівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віталій Бровченко. Проаналізував, в розрізі сільських та селищних рад, виконання заходів щодо організації та проведення призову громадян України на строкову військову службу, зазначивши при цьому, що ряд сільських голів ігнорують виконання відповідних заходів. Доручено створити спільну комісію на чолі з військкоматом для проведення комплексних перевірок сільських рад щодо виконання Постанови КМУ № 921 "Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних".

Про заходи щодо встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Любашівського району інформувала Людмила  Гончарук, начальник відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації.

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Надія Житнюк доповіла про декларування доходів громадян за 2018 рік. При цьому проаналізувала, в розрізі сільських та селищних рад, надходження до зведеного бюджету від одноосібників. По даному питанню дано доручення спільно з податковою та правоохоронною службами відпрацювати ряд заходів та інших варіантів впливу на одноосібників в законодавчому полі.

Про організацію та проведення навчання непрацюючого населення правилам пожежної безпеки та діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій інформував Микола Бурлака, головний  спеціаліст з питань цивільного захисту райдержадміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь