A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

6 травня 2019 року Любашівський селищний голова Геннадій Павлов прийняв участь у селекторній нараді.

Дата: 08.05.2019 11:02
Кількість переглядів: 671

6 травня 2019 року Любашівський селищний голова Геннадій Павлов прийняв участь у селекторній нараді під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Віталія Свічинського, за участі заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Колебошина та керівника апарату обласної державної адміністрації Ігоря Ткачука з головами районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад і міськими головами міст обласного значення.

Під час проведення наради директор Департаменту соціальної та сімейної політики обласної державної адміністрації Лілія Коваленко доповіла про стан підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей у 2019 році.

«Оздоровлення та відпочинок дітей є одним із пріоритетних напрямків реалізації державної політики в Україні, зокрема, в Одеській області. Для реалізації оздоровчої кампанії обласна державна адміністрація вживає всі можливі заходи з метою її проведення на належному рівні», – зазначив Віталій Свічинський.

«Систематично здійснюється контроль за ходом підготовки та організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей. Головний вектор зосереджено на оздоровчій кампанії дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а також на збереженні мережі дитячих закладів оздоровлення і відпочинку», – підкреслила Лілія Коваленко.

Під час засідання Сергій Колебошин наголосив на продовженні роботи з придбання житла для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, та на подальшому будівництві інклюзивно-ресурсних центрів для реабілітації й корекції розвитку дітей.

Також було заслухано доповідь військового комісара Одеського обласного військового комісаріату Юрія Белякова про стан проходження весняного призову громадян на строкову військову службу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь