A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Тренінг «Публічні закупівлі з використанням системи Prozorro», організований Одеським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеним за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Дата: 10.06.2019 15:15
Кількість переглядів: 1418

Фото без опису6-7 червня спеціаліст Любашівської селищної ОТГ Нефьодов Микола брав участь у тренінгу «Публічні закупівлі з використанням системи Prozorro», організований Одеським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеним за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Його модерувала Олеся Голинська, радник з питань місцевих фінансів Центру. В якості тренера працювала Зінаїда Рубан, сертифікований тренер з питань публічних закупівель.

Учасникам семінару – фахівцям та особам, відповідальним за здійснення закупівель ОТГ Одещини – представлено інтерактивні лекції та практичні заняття, зокрема, візуалізовані лекції-бесіди «Сучасний стан нормативно-правової бази щодо закупівель в Україні» та «Порядок проведення переговорної процедури закупівлі», лекції «Організація діяльності тендерного комітету, уповноваженої особи (осіб)», «Гармонізація публічних закупівель із стандартами ЄС».

Проведено практичні зайняття за темами «Планування закупівель, як передумова здійснення процедур закупівель» та «Оскарження процедур закупівель». Наприкінці другого дня тренінгу відбулася цікава дискусія «Моніторинг і контроль у сфері публічних закупівель».

Актуалізація знань під час подібних занять є корисною, адже постійно змінювані умови господарювання в ОТГ, а також середовище досить розпорошених нормативів, – вимагає постійної уваги не лише до суто теоретичних питань, а й (у першу чергу) до оновлення практичних навичок, спілкування та комунікації з колегами, обміну досвідом та широкого кола супутніх знань в економіці, фінансах, в царині юридичних та бюджетних новел тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь