Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

До відома жителів багатоквартирних будинків розташованих на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади.

Дата: 11.06.2019 15:23
Кількість переглядів: 814

   Згідно ст. 14 Закону України «Про житлово- комунальні послуги» технічне обслуговування  та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем газопостачання (ОБЛАДНАННЯ ,ЩО ОБСЛУГОВУЄ БІЛЬШЕ ОДНОГО ПРИМІЩЕННЯ) здійснюється суб’єктом визначеним співвласниками багатоквартирного будинку за рахунок власників. Враховуючи те,що внутрішньобудинкові газові мережі є спільним майном співвласників багатоквартирного будинку, жителям багатоквартирних будинків потрібно терміново:

   1.Шляхом проведення загальних зборів жителів будинків визначити осіб- уповноважених (голів ОССББ, де вони створені) для укладання договору з Ананьївським УЕГГ ПАТ «Одесагаз».

   2.Уповноваженим особам скласти з Ананьївським УЕГГ ПАТ «Одесагаз» акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності та укласти договір на експлуатацію складових газорозподільних мереж за встановленою формою.

  Будинки, мешканці яких не укладуть відповідні договори,будуть відімкнені від системи газопостачаня відповідно до листа Ананьївського УЕГГ за №15 від 12.02.2019 року.

   За консультаціями звертатися до Любашівської селищної ради за тел. 2-25-83 та в Ананьївське УЕГГ за тел. (04863) 2-33-65.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь