A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівська ОТГ визначає пріоритети розвитку: інноваційна онлайн-школа і виробництво сушених овочів.

Дата: 12.06.2019 08:19
Кількість переглядів: 745

Фото без опису10 червня 2019 року Віктор Бондарук, радник з питань регіонального розвитку Одеського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, відвідав Любашівську об’єднану територіальну громаду та надав консультаційну допомогу щодо аналізу факторів, які впливають на стратегічний вибір громади, а також планування інструментів сільського розвитку.

Молода Любашівська громада активно розпочала процес стратегічного планування і вже починає користуватись першими результатами. Вивчення сильно та слабких сторін показало, що географічне положення на перехресті кількох важливих транспортних артерій є ключовою перевагою громади, і цим потрібно обов’язково скористатися.

Цими днями громада отримала набір бізнес-пропозицій в рамках підготовки до участі у тренінгу Програми «U-LEAD з Європою» «Кроки для лідерів» з місцевого економічного розвитку у м. Дніпро 19-20 червня. Віктор Бондарук порадив, які з них є найбільш цікавими з огляду на пріоритети розвитку громади та опираючись на результати аналізу Любашівської ОТГ. Під час наради на чолі з селищним головою Геннадієм Павловим було обрано три пропозиції для подальших перемовин. Це створення інноваційної онлайн-школи, центру повноцінного та якісного сервісу вантажоперевізників та заводу з виробництва сушених овочів.

Серед іншого обговорювались питання подання заявки на реалізацію проекту за рахунок субвенції з державного бюджету на розвиток інфраструктури ОТГ, участь Любашівської громади у конкурсі Мінкульту «Малі міста – великі враження».

«Ми плануємо використати своє вигідне географічне положення для створення нових робочих місць, нових підприємств та напрямків бізнесу. У цьому контексті нам важлива допомога Одеського ЦРМС і ми розраховуємо, що експерти Центру будуть допомагати громаді і надалі», - підкреслила секретар Любашівської селищної ради Людмила Мокряк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь