A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Семінар «Кроки для керівників: сільський та економічний розвиток» на базі Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за сприяння Програми «U-LEAD Європою» та Мінрегіону.

Дата: 21.06.2019 11:45
Кількість переглядів: 1436

Головний спеціаліст з економічних питань та інвестицій фінансового відділу Любашівської селищної ОТГ Шишкевич Наталія взяла участь у дводенному ,семінарі «Кроки для керівників: сільський та економічний розвиток» на базі Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за сприяння Програми «U-LEAD Європою» та Мінрегіону за серією Пакетів тематичної підтримки від Програми «U-LEAD Європою». По завершенню блоку «Економічний розвиток» 19 червня, 20 червня було проведено «Партнерський Хаб» - зустріч-сесію для представників бізнесу та громад.

Представники новостворених ОТГ опанували контекст та концепцію сталого сільського розвитку, основи політики та інституції сільського розвитку. Важливими аспектами стало співробітництво та місцевий розвиток орієнтований на громаду. Учасники оглянули інструменти сільського розвитку та спланували перші кроки після повернення до громад.

Пакети тематичної підтримки «Кроки для керівників» Програми «U-LEAD з Європою» передбачають надання керівникам новостворених ОТГ базису, розуміння всіх сфер життя громади, уяви руху не тільки загального механізму, а й принципів оберту кожної шестерні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь