Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівська селищна ОТГ готується до проведення масштабного фестивалю «Любашівка – столиця української ковбаси».

Дата: 04.07.2019 13:56
Кількість переглядів: 1542

Фото без опису

Фото без описуФото без описуЛюбашівська селищна ОТГ готується до проведення масштабного фестивалю «Любашівка – столиця української ковбаси».

3 липня Віктор Бондарук, радник з питань регіонального розвитку Одеського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, надав консультаційну допомогу Любашівській ОТГ. “Любашівська громада визначила свої сильні сторони і розпочинає процес їх використання для розвитку. Амбітна мета – стати центром виробництва українських ковбас – наповнюється завданнями, які планується виконувати. Увагу посадовців було зосереджено на тому, що пріоритет місцевого економічного розвитку має бути пов’язаний і підкріплений завданнями розвитку людського капіталу та покращення якості життя мешканців усіх населених пунктів громади. Адже саме за таких умов місцеві підприємці матимуть кращі можливості знайти кваліфікованих працівників у достатній кількості“, – розповів радник. У цей день громада завершувала підготовку до захисту проекту «Любашівка – столиця української ковбаси» перед Експертною радою конкурсу Мінкульту «Малі міста – великі враження». Віктор Бондарук надав допомогу у формуванні презентації проекту Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим. Спільно з посадовцями громади та начальницею відділу культури Любашівської РДА Аллою Гайдайчук з урахуванням вимог конкурсу були обрані найважливіші аспекти та визначена послідовність представлення інформації. Цей проект є ключовим для громади у ближчій перспективі. Він передбачає проведення знакової події – тематичного фестивалю, покликаного привернути увагу бізнесу до цього сектору економіки, а також згуртувати мешканців навколо стратегічного напрямку розвитку громади. «Ми вдячні за допомогу експертам Одеського ЦРМС у розробці цього проекту і незалежно від результатів конкурсу запрошуємо усіх зацікавлених на наш фестиваль, який пройде в Любашівці 28-29 вересня цього року. Ми гарантуємо нашим гостям великі враження від яскравої події», – зазначив голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов під час огляду місця проведення заходу поряд з автострадою М-05 Одеса-Київ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь