Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

БЕЗКОШТОВНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕБІНАР: "НОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО В СФЕРІ ЖКГ-2019".

Дата: 08.07.2019 16:54
Кількість переглядів: 783

10 та 11 липня 2019 року з 10 до 17 години відбудеться безкоштовний Всеукраїнський вебінар за участі розробників нормативно-правових актів в галузі ЖКГ, представників Мінрегіону та НКРЕКП, підприємств галузі, а також членів та експертів Громадської ради при Мінрегіоні.

 

Запрошуємо до участі представників підприємств тепло- та водопостачання, управителів та управляючих компаній, представників ОСББ, органів державної влади, експертів, представників інститутів громадянського суспільства, ЗМІ та всіх інших зацікавлених осіб.

 

Організатор заходу - Громадська рада при Мінрегіоні та Комітет з питань підприємництва у сфері ЖКГ при ТПП України, за підтримки Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства “Укрводоканалекологія”, Міжгалузевої асоціації “Укртеплокомуненерго”, Всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України” та “Українська асоціація районних та обласних рад” тощо.

 

Для участі у вебінарі необхідно завчасно пройти онлайн-реєстрацію на сайті: 

https://webinar.upravitel.biz 

 

Захід проводиться з метою ознайомлення зацікавлених осіб із змінами в нормативному регулюванні правовідносин в житловому та комунальному господарстві, перспектив переходу на нові умови роботи підприємств, з новими порядками надання послуг споживачам житлово-комунальних послуг, а також для  роз'яснення нюансів заключення договорів, формування тарифів, взаємовідносин між суб’єктами, тощо.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь