Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов 21.08.2019 року прийняв участь у нараді щодо розвитку автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів - Тернопіль - Хмельницький - Вінниця - Умань - Одеса - Миколаїв – Херсон.

Дата: 22.08.2019 12:11
Кількість переглядів: 636

Фото без описуГолова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов та перший заступник голови Любашівської районної державної адміністрації Валерій Мочуляк 21.08.2019 року прийняли участь у нараді щодо розвитку автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів - Тернопіль - Хмельницький - Вінниця - Умань - Одеса - Миколаїв – Херсон на запрошення управління транспортно – комунікаційної інфраструктури Одеської  обласної державної адміністрації.

На нараді розглядалися пропозиції обходу м. Одеса та конфігурацій транспортних розв’язок у різних рівнях по маршруту в межах Одеської області.  

На чисельні звернення жителів громади та високу аварійність ділянки дороги М-05 «Київ – Одеса» біля смт Любашівка, з метою уникнення травматизму та загибелі людей, Геннадій Павлов наполіг перенести одну з транспортних розв’язок, яку планують збудувати в районі колишньої військової частини, в район підприємства з іноземними інвестиціями «АМІК Україна» (АЗС). На цьому ж місці відповідно до генерального плану смт Любашівка, що розробляється та найближчим часом буде затверджений,планується будівництво надземного пішохідного мосту. Найближчим часом від громади буде надіслано офіційні листи для врахування даної пропозиції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь