A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Конференція за темою "Нова українська школа - впевнений поступ освітньої реформи".

Дата: 30.08.2019 18:52
Кількість переглядів: 656

Фото без опису30 серпня, у переддень нового навчального року у районному будинку культури відбулася традиційна серпнева конференція освітян Любашівського району, яка стала справжнім святом для педагогів і гостей. На конференції за темою "Нова українська школа - впевнений поступ освітньої реформи" підведені підсумки розвитку освіти в районі за минулий навчальний рік. Всього в роботі конференції взяли участь близько 500 педагогічних працівників.
Привітали педагогів голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов, голова Любашівської РДА Віталій Лабуш,представник Любашівської районної ради Лариса Пукась, начальник відділу з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики Любашівської селищної ОТГ Олександр Байрак, голова Любашівської районної організації профспілки працівників освіти та науки України Валерій Бондаренко. Подякували педагогам за їхню працю, значення якої для суспільства України важко переоцінити, адже саме зі школи, з першої вчительки, класного керівника розпочинається виховання й формування людини й громадянина. Побажали всім щастя, міцного здоров’я, горіння та творчості в праці, щедрих педагогічних ужинків, любові від учнів та поваги від колег.
Також говорили і про зміни, пов’язані з реформами в системі освіти. 
На завершення, в урочистій атмосфері  працівники освіти  району були нагороджені Почесними грамотами, подяками та подарунками.
Після конференції відбулися секційні заняття для учителів з усіх предметів на яких детально опрацювали нормативно-правове та навчально-методичне забезпечення навчально-виховного процесу у 2019/2020 навчальному році, обговорили особливості проведення Першого уроку та Дня знань.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису(Фото і текст Вероніка Науменко)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь