A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Участь у проекті «Розвиток соціальної згуртованості в Україні шляхом посилення регіонального та місцевого соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та інших осіб, які постраждали від конфлікту».

Дата: 05.09.2019 09:26
Кількість переглядів: 1011

Фото без опису04.09.2019 року спеціалістами відділу з питань соціальної політики Любашівської селищної ОТГ було прийнято участь у проекті «Розвиток соціальної згуртованості в Україні шляхом посилення регіонального та місцевого соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та інших осіб, які постраждали від конфлікту».

Неурядова організація «Stabilization Support Services» підготувала тренінг, який складався з наступних компонентів:

  • «Вивчення методології проведення оцінки потреб надання соціальних послуг в межах ОТГ»;
  • «Застосування конфліктно-чутливого підходу у діяльності та при прийнятті рішень працівниками ОТГ, а також щодо соціальної згуртованості в громадах і потреб населення, що постраждало внаслідок конфлікту».

Фото без описуФото без описуНеурядова організація «Stabilization Support Services» за підтримки посольства Великої Британії в Україні розпочинає загальнонаціональний проект «Розвиток соціальної згуртованості в Україні шляхом посилення регіонального та місцевого соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та інших осіб, які постраждали від конфлікту».

Мета проекту – гарантувати всеохопний соціальний захист всім без виключення мешканцям об’єднаних територіальних громад, зокрема, тим, які постраждали внаслідок війни та окупації. Це, в першу чергу, переселенці, ветерани АТО/ООС, діти та люди похилого віку.

“Рівний доступ громадян до соціального захисту є ключовою умовою соціальної згуртованості в громаді. Особливо важливим для успішного розвитку громади є врахування інтересів вразливих груп мешканців, в першу чергу тих, хто постраждав внаслідок конфлікту”, - зазначила Надія Коношевич, програмна менеджерка з децентралізації.

Проект заснований на напрацюваннях і оцінках потреб, раніше проведених програмою «Радник з питань ВПО», яку «Stabilization Support Services» реалізує з 2015-ого року та пріоритетах реформи децентралізації. Його актуальність обумовлена тим, що саме зараз відбувається передача повноважень у сфері соціального захисту– із національного і обласного рівнів (Міністерство соціальної політики України та обласні департаменти соціального захисту та праці) на рівень ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь