A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

«Дорожня карта» для осіб, що постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статі та торгівлі людьми.

Дата: 13.09.2019 14:01
Кількість переглядів: 901

Якщо Ви постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статі  та торгівлі людьми, зверніть увагу на телефони «гарячих» ліній та адреси, за якими можна звернутись за допомогою постраждалим дорослим та дітям у Любашівській селищній ОТГ.

Телефони « гарячих» ліній та адреси, за якими можна

звернутись за допомогою постраждалим дорослим та дітям.

 

  1.  Національна «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, протидії торгівлі  людьми  та гендерної дискримінації, працює за безкоштовним  номером 0 800 500 335  зі стаціонарних телефонів  та за новим загальноєвропейським номером 116 123 безкоштовно з мобільних телефонів. Лінія працює цілодобово.
  2.  Національна дитяча «гаряча» лінія, працює за безкоштовним номером 0 800 500 225 зі стаціонарного телефону  та за  безкоштовним коротким номером  116  111 з мобільного.  Лінія працює у будні  з 12.00 до 20.00 та  в  суботу з 12.00  до  16.00.

     Особам, які постраждали від торгівлі людьми, в Україні  надається державна підтримка, зокрема соціальна, медична, правова, освітня та матеріальна.  Із заявою про необхідність такої допомоги слід звертатись до найближчої місцевої державної адміністрації за місцем проживання. В Любашівському районі до управління соціального захисту населення Любашівської райдержадміністрації, за адресою: вул. Софіївська, 142, тел. «гарячої»  лінії  (04864)  2-24-03.

      Особи, які страждають від домашнього насильства, насильства за ознакою статі та насильства по відношенню до дітей можуть звертатись до найближчої місцевої державної адміністрації за місцем проживання на території України, а в Любашівському районі за телефонами  «гарячих» ліній  та адресами соціальних установ:

  - Любашівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  тел. (04864)  2-27-91,  вул.  Володимира Князя, 105;

  - служба у справах дітей Любашівської районної державної адміністрації,                 тел. (04864)  2-24-14,  вул. Володимира Князя, 132;

  -  управління соціального захисту населення Любашівської районної державної адміністрації,  

тел. (04864)  2-24-03,  вул. Софіївська, 142.      

В соціальні установи  телефонувати  у робочі дні.

      Особи, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, а також  діти ( усі, які звернулись з даного питання) мають  право   на  безоплатну  правову допомогу.     

Любашівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: вул. Софіївська, 47, (на території лікарні), тел. (04864) 2-22-02 (у робочі дні).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь