A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Круглий стіл на тему: «Концептуальні засади проведення державного фінансового аудиту місцевих бюджетів».

Дата: 18.09.2019 14:14
Кількість переглядів: 649

Голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов 18.09.2019 року приймає участь у засіданні круглого столу на тему: «Концептуальні засади проведення державного фінансового аудиту місцевих бюджетів».

Держаудитслужба проводить круглий стіл в м. Одеса за участю Голови Держаудитслужби Лідії Гаврилової, в.о. Голови Одеської ОДА Світлани Шаталової, керівників структурних підрозділів Служби, представників Одеської ОДА та  представників місцевих ОТГ, де обговорюються  концептуальні засади проведення державного фінансового аудиту місцевих бюджетів.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Голова Держаудитслужби Лідія Гаврилова: «Такі зустрічі з представниками місцевих громад вже стають традиційними, але така зацікавленість та масштабність заходу вперше. Основної метою таких заходів є  побудова партнерських відносин.» 

Також Голова зауважила, що в сучасних умовах економічного розвитку і фінансової децентралізації місцевих бюджетів одним із важливих елементів управління місцевими фінансовими ресурсами та дієвим інструментом, що дає змогу на належному рівні підтримувати фінансову дисципліну, є контроль за коштами місцевих бюджетів.

Учасники обговорили питання типових порушень земельного законодавства, шляхи наповнення місцевих бюджетів, використання субвенцій з державного бюджету місцевими бюджетами та здійснення попередньої оплати при проведенні капітальних видатків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь