Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Проведено комісійні перевірки  умов реалізації готової харчової продукції у мережі дрібно-роздрібної торгівлі, розташованих на території Любашівської селищної ради.

Дата: 19.09.2019 11:51
Кількість переглядів: 658

Фото без описуНа виконання протокольних рішень комісій з питань ТЕБ і НС Одеської ОДА від  02 09.2019 року №8, Любашівської РДА від 05.09.2019 року №12, листа РУ Держпродспоживслужби від 04.09.19 року №4033, відповідно до розпорядження Любашівського селищного голови від 04.09.2019 року №107-2019 в період з 12.09.2019 по 16.09.2019 року комісією в складі представників РУ ГУ Держпродспоживслужби, ВП Любашівського міжрайонного відділу лабораторних досліджень, Любашівської селищної ради проведено комісійні перевірки  умов реалізації готової харчової продукції (шаурми, курей-гриль, хот-догів, тошо) у мережі дрібно-роздрібної торгівлі, розташованих на території Любашівської селищної ради.

Так у всіх торгових точках, де реалізовувалась продукція, окрім «Піцахаус» вул.Софіївська 69, були відсутні    товаро-транспортні накладні на харчову продукцію. Такі торгові точки, як «Радуга», «Івушка», ФОП «Кульчицька, ФОП «Осіпчук»  надали товаро-транспортні накладні на наступний день перевірки. В ході перевірок комісією заборонено реалізацію продукції без дозвільної документації, складено акти, взято розписки з порушників про зняття з реалізації готової продукції, відібрано зразки на бактеріологічні та хімічні аналізи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь