A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

30 вересня голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов прийняв участь у звітно-виборчій конференції профспілки працівників агропромислового розвитку.

Дата: 01.10.2019 08:58
Кількість переглядів: 711

Фото без опису30 вересня голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов прийняв участь у звітно-виборчій конференції профспілки працівників агропромислового розвитку, яка пройшла в медіа-центрі районної центральної бібліотеки. В роботі конференції взяли участь голова обласної профспілки агропромислового комплексу Іван Македонський, голова районної ради Сергій Паровик, т.в.о. голови райжержадміністрації Валерій Мочуляк.

Було заслухано доповідь голови профспілки та голови ревізійної комісії про роботу за період 26.09.2014 по 26.09.2019 р., роботу профспілки визнали задовільною, як і роботу незмінного голови районної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Ярослави Павлівни Підгорної, яку і обрано головою на новий термін.

Голова обласної профспілки агропромислового комплексу Іван Македонський відзначив у своєму виступі позитивні зміни щодо відношення нинішньої влади до проблем профспілок. Відтак зазначив, що питань для вирішення є багато, це робота з питань заробітної плати, умов та охорони праці, виконання колективного договору, відтік кваліфікованих працівників та молоді за кордон на заробітки, низькі заробітні плати, сезонність роботи, питання зняття мораторію на продаж землі та багато інших питань, які профспілка постійно вирішує, використовуючи доступні важелі в рамках чинного законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без опису(Фото і текст Вероніка Науменко).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь