A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Зустріч з учасниками АТО/ООС в Любашівській громаді щодо працевлаштування.

Дата: 04.10.2019 12:14
Кількість переглядів: 645

4 жовтня 2019 року з метою прискорення працевлаштування демобілізованих військовослужбовців учасників АТО/ООС в смт Любашівка Любашівської ОТГ Любашівською районною філією Одеського обласного центру зайнятості проведено круглий стіл з учасниками бойових дій, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

 Фото без описуНа початку заходу директор Любашівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Михайло Панченко подякував учасникам бойових дій за мужність, витримку та патріотизм, за героїчний захист нашої країни, можливість жити та працювати під мирним небом.

Під час зустрічі обговорювались питання щодо працевлаштування учасників АТО/ООС. Також фахівці центру зайнятості ознайомили запрошених зі спектром різних послуг населенню, в тому числі військовослужбовцям учасникам антитерористичної операції: з профорієнтації, професійного навчання, підбору підходящої роботи, видачі ваучера та послуги підприємствам: підбір працівників на відповідні вакансії, організація громадських та тимчасових робіт.

Заступник директора Любашівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості  Тетяна Подолян наприкінці зустрічі подякувала присутнім за увагу та висловила побажання на подальшу ефективну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь