A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Участь у семінарі щодо особливостей здійснення контролю за додержанням законодавства про працю органами місцевого самоврядування.

Дата: 10.10.2019 16:48
Кількість переглядів: 795

10 жовтня 2019 року в приміщенні Одеського РВ АМУ керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Любашівської ОТГ Наталія Бобошко прийняла участь у семінарі для міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад щодо особливостей здійснення контролю за додержанням законодавства про працю органами місцевого самоврядування. На семінар запросили фахівців місцевих органів влади, які здійснюють або планують здійснювати контроль за працею на своїй території. Серед присутніх - 27 учасників з міста Ізмаіл, Теплодар, Одеса, Подільск, Біляївка, Балта, Білгород-Дністровській, Южний, представники Вилківської, Любашівської, Березівської, Кілійської, Великобуялицької, Маразліївської, Ширяївської, Красносільської ОТГ.

Модераторкою семінару стала начальник відділу Головного управління Держпраці в Одеській області Катерина Дущак.

У зв’язку з затвердженням постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №823 Порядку здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та відновленням права органів місцевого самоврядування здійснювати відповідний контроль, Одеське регіональне відділення Асоціації міст України закликає органи місцевого самоврядування ефективно залучати інспекторів з праці, здійснювати заходи, спрямовані на виведення бізнесу з тіні та наповнення місцевих бюджетів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь