A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Члени сімей загиблих учасників антитерористичної операції на Сході України від Любашівської селищної ОТГ прийняли участь в урочистому прийомі керівництва обласної державної адміністрації і обласної ради з нагоди відзначення Дня захисника України.

Дата: 11.10.2019 10:56
Кількість переглядів: 678

Фото без опису10 жовтня 2019 року члени сімей загиблих учасників антитерористичної операції на Сході України від Любашівської селищної ОТГ прийняли участь в урочистому прийомі керівництва обласної державної адміністрації і обласної ради з нагоди відзначення Дня захисника України.

Фото без описуУ будинку прийомів Одеської обласної ради, заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Свічинський зустрівся з сім’ями загиблих у зоні проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил в Донецькій та Луганській областях.

«Сьогодні тут зібралися ті родини, які втратили найдорожче – своїх синів, чоловіків, членів своїх родин. Людей, які своєю волею зміцнили загальнонаціональний рух, показали, що сила українського воїна не має меж, що ми здатні боронити нашу державу, навіть якщо на нас зазіхає величезний ворог, якого бояться у всьому світі. А вони не боялися, вони взяли зброю в руки, пішли до лав Збройних сил України, добровольчих батальйонів і дали відсіч ворогу», – зазначив Віталій Свічинський.

Підкреслимо, що затишну атмосферу та святковий настрій гостям забезпечило прекрасне виконання класичних музичних творів Камерним оркестром Одеської філармонії під управлінням Ігоря Шаврука.Фото без опису«Безумовно, на Сході України відбуваються бойові дії, але наші Збройні сили тримають кордони, – наголосив Віталій Свічинський. – Однак мир, що ми маємо тут, завдяки вашим дітям».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь