A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Круглий стіл з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

Дата: 21.10.2019 11:02
Кількість переглядів: 735

Фото без опису18 жовтня 2019 року відділом з питань соціальної політики Любашівської селищної ОТГ та управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації було організовано проведення «круглого столу»  із залученням  представників Любашівського відділку поліції, служби у справах дітей райдержадміністрації , відділу  освіти, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадської організації «Рука допомоги» з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

    Торгівля людьми – це здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина, та відповідно до Кримінального кодексу України визнається тяжким злочином, який передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

     Метою торгівлі людьми завжди є експлуатація людини в будь-який спосіб – примусова праця, використання у домашньому господарстві і промисловому чи сільськогосподарському секторах, вилучення органів, сексуальна експлуатація чи створення порнографічної продукції, народження дитини примусово чи за замовленням, втягнення у злочинну діяльність чи жебракування.

       В Любашівському районі не зафіксовано фактів торгівлі людьми. Проте дана тема  є актуальною проблемою сьогодення. Стати жертвою торгівлі людьми може кожен, незалежно від статі, віку, рівня освіти чи кваліфікації.  Тому лише об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати проблему торгівлі людьми у суспільстві.

           Особи, які стали жертвами торгівлі людьми, має право звернутися до управління соціального захисту населення райдержадміністрації та отримати  відповідний статус, що дасть можливість одержати  одноразову матеріальну допомогу, а також отримати повний спектр допомоги: медичної, правової, соціальної.

           За детальною інформацією звертатися до відділу з питань соціального захисту населення Любашівської селищної ради або до відділу управління соціального захисту населення  райдержадміністрації та за телефонами: 2-25-40, 2-24-03.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь