A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівська селищна об’єднана територіальна громада інформує.

Дата: 24.10.2019 15:29
Кількість переглядів: 759

За десять місяців поточного року на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади  виникло 50 пожеж, що складає 62 % від загальної  кількості по району, з них 14 випадків пожеж житлових будинків  в приватному житловому секторі, 36 випадків  на відкритій території (суха трава, сміття). Пожежі виникали в результаті причин необережного поводження з вогнем, порушення правил монтажу та експлуатації печей, порушення правил монтажу та експлуатації електроустановок, пустощі дітей з вогнем. В зв’язку з настанням пожежонебезпечного осінньо-зимового періоду селищна рада попереджує мешканців громади щодо додержання вимог правил  пожежної безпеки в приватних домоволодіннях. В зв’язку з масовим переводом опалювальних систем на тверде паливо  ( дрова, брикети та інше) особливу увагу  власникам домогосподарств необхідно звернути на стан опалювальних печей (котлів)  та димоходів, провести їх ремонт та очищення від сажі, перевірити стан горищ, гаражів  та підвальних приміщень, не допускати зберігання горючих матеріалів біля димоходів та опалювальних приладів. В зимовий період в рази збільшується використання та навантаження на електричні мережі, тому необхідно провести ревізію електричної мережі свого домогосподарства, особливу увагу звернути на використання стандартних запобіжників та справних апаратів електрозахисту відповідно до номінальних напруг.

Звертаємо увагу батьків по недопущенню пожеж по причині дитячих пустощів з вогнем, щодо навчання своїх дітей правилам пожежної безпеки.

В разі виявлення пожежі (горіння) кожен громадянин зобов’язаний негайно повідомити про це за телефоном 101. При цьому необхідно назвати місцезнаходження об’єкта, вказати кількість поверхів будинку, місце виникнення пожежі, обстановку на пожежі, наявність людей, а також повідомити своє прізвище. Вжити (за можливості) заходів щодо евакуювання людей, гасіння (локалізації) пожежі первинними засобами пожежогасіння та збереження матеріальних цінностей, у разі необхідності викликати інші аварійно-рятувальні служби.

Дотримання вимог пожежної безпеки є запорукою недопущення виникнення надзвичайних подій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь