A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Тематична зустріч зі школярами 11 -Б класу. 

Дата: 06.11.2019 14:45
Кількість переглядів: 793

З метою забезпечення поінформованості та обізнаності молоді щодо прав в сфері пенсійного законодавства заступником начальника відділу з питань виплати пенсій №12 головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Чоботар Б.М. проведено тематичну зустріч зі школярами 11 -Б класу. 
Було розглянуто проблему “тіньової” зайнятості, яка була і є надзвичайно актуальною, оскільки від величини страхового стажу та розміру офіційної заробітної плати, з якої сплачені внески, залежить рівень соціального та пенсійного захисту людини.
Також було наголошено на тому, що навчання у вищих навчальних закладах та в коледжах не зараховується до страхового стажу, але студенти мають право на добровільну участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування.
Розглянуто питання щодо накопичувальної системи, яка збільшує незалежність людини від держави та зменшує корупцію через зменшення бюрократичних обмежень всередині системи.
Наприкінці зустрічі зазначено, що контролювати сплату страхових внесків та страховий стаж можна, зареєструвавшись на веб-порталі Пенсійного фонду та підключившись до послуги СМС-інформування. Учні отримали інформаційно-роз`яснювальні буклети з пенсійної тематики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь