A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Голова Любашівської ОТГ Геннадій Павлов приймає участь в регіональному семінарі з розробки середньострокової стратегії розвитку Асоціації міст України.

Дата: 08.11.2019 14:17
Кількість переглядів: 654

Фото без опису08 листопада 2019 року голова Любашівської ОТГ Геннадій Павлов приймає участь в регіональному семінарі з розробки середньострокової стратегії розвитку Асоціації міст України, який проходить у м. Одесі в Одеському регіональному відділенні АМУ на запрошення конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Семінар - другий з чотирьох запланованих регіональних заходів, що організовуються Конгресом спільно з АМУ, задля забезпечення плюралістичного та партисипативного підходів впродовж розробки середньострокової стратегії розвитку АМУ. Метою семінару є обговорення та узгодження позиції щодо бачення АМУ, її основних цінностей та стратегічних пріоритетів з міськими головами Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської і Херсонської областей та представниками регіональних відділень і виконавчої дирекції АМУ.

Проект «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні» спрямований на покращення якості демократії на місцевому рівні в Україні шляхом посилення інституційних структур та підтримки органів місцевого самоврядування та їх національних асоціацій в діяльності, спрямованій на запровадження принципів етики в процес прийняття рішень, а також підтримка більш інклюзивного, прозорого та орієнтованого на громадян місцевого врядування. Проект реалізується Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи в рамках Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 роки.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь