A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Вітаємо лауреата першого (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020».

Дата: 25.11.2019 15:14
Кількість переглядів: 1315

     Фото без описуЗ метою підвищення престижу професії вчителя, сприяння висвітленню, впровадженню, використанню досвіду роботи кращих учителів  з  18 по 22 листопада 2019 року проходив І тур всеукраїнського  конкурсу «Учитель року – 2020» у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта» та «Хімія».

   Згідно реєстрації педагогічних працівників, що тривала з 16 вересня до 06 жовтня 2019 року, учасником Конкурсу  в  номінації «Зарубіжна література»   стала Ткач Людмила Василівна,  учитель української мови, літератури і зарубіжної літератури НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей » смт Любашівка.

Особливістю проведення цьогорічного професійного конкурсу учителів  є розподіл по зонах. Для педагогів закладів загальної середньої освіти Любашівської селищної ради визначено  зону проведення – м. Подільськ. 

Конкурсанти пройшли наступні випробування: «Тестування», «Урок», «Майстер-клас», «Методичний практикум», «Практична робота».

Для проведення конкурсних випробувань адміністрацією ЗОШ І-ІІІ ст. № 9 м. Подільська було створено всі умови для повного розкриття  творчого потенціалу конкурсантів.

Нелегким був шлях до нагород для учасників  Конкурсу. Кожен етап був по-своєму цікавим, творчим, креативним. Проте, основне випробування для конкурсантів - урок у незнайомому класі. Для Людмили Василівни, відповідно жеребкуванню дістався  8-б клас (31 учень), тема «Квінт Горацій Флак «До Мельпомени»».  Майстерно,  методично грамотно, показавши вміння використовувати сучасні підходи у компетентнісному полі Нової української школи та обирати оптимальні прийоми, способи, методи та засоби навчання для організації освітнього процесу на уроці – ось такий висновок журі випробування «Урок».

Однією із тих, яка набрала найбільшу кількість балів під час тестування, що включало  питання педагогіки, психології, методики викладання, нормативно-правової бази інклюзивного навчання та нової української школи, була наша конкурсантка .

Вчитель, Ткач Людмила Василівна, провела цікавий майстер - клас з використанням  нестандартних методів навчання, вміло  застосовувала сучасне мультимедійне обладнання. 

Використання сучасних освітніх технологій та нових підходів до викладання предмету зацікавило як  журі, так і учнів, з якими педагог  бачився вперше. 

Під час випробувань члени журі оцінювали методичну компетентність, реалізацію наскрізних змістових ліній, спрямованість обраних технологій, методів, форм, прийомів роботи на розвиток конкретних навичок  або конкретного уміння та їхню доцільність, а також врахування вікових особливостей учнів.

Протягом чотирьох днів Людмила Василівна Ткач випробовувала свої сили та змагалася за право гідно представити заклади загальної середньої освіти Любашівської селищної ради на зональному рівні.

Конкурсні дні були сповнені різноманітними почуттями, проте головним серед них було почуття щастя. Щастя зустрічей із цікавими людьми й друзями, спілкування з колегами, обмін досвідом.

 

Високопрофесійні, об’єктивні та доброзичливі члени журі номінації «Зарубіжна література» оцінили здобутки конкурсантів і 22 листопада 2019 року обрали найкращих учителів.            

До речі, відповідно додатку 1 наказу управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Подільської міської ради від 07.11.2019 № 434 «Про проведення зональних конкурсних випробувань  Конкурсу нашим представником складу журі була Буюклі К.В.,  учитель української мови та літератури НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей » смт Любашівка.

На базі ЗОШ І-ІІІ ст. № 9 відбулося закриття І (зонального) етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» і наша конкурсантка здобула ІІІ місце, ставши лауреатом.

Переможцем та лауреатом (ІІ місце)  Конкурсу у номінації «Зарубіжна література» відповідно стали  вчителі Кодимського та Подільського районів.

Учасників Конкурсу привітали заступник міського голови Подільської міської ради та начальник управління освіти.

Дипломи та свідоцтва управління  освіти, подарунки від спонсорів, премії від Подільської територіальної профспілки працівників освіти і науки України, квіти від колег, оплески, щирі привітання та посмішки – все було в цей святковий день!

Тож, Людмило Василівно, прийміть найщиріші вітання від голови Любашівської селищної ради Павлова Г.А., начальника відділу з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики Байрака О.В., головних спеціалістів та методичної служби відділу з побажаннями міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить вам радість і задоволення від зробленого, а  щирість і талант знаходять відгук у серцях  вихованців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь