Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

27 листопада 2019 року голова Любашівської ОТГ Геннадій Павлов прийняв участь у XX звітно - виборній конференції Любашівської районної профспілкової організації працівників освіти і науки України.

Дата: 29.11.2019 15:19
Кількість переглядів: 649

Фото без опису27 листопада2019 року відбулась XX звітно - виборна конференція Любашівської районної профспілкової організації працівників освіти і науки України. Крім делегатів на конференції були присутні керівники освітніх установ району.  Зі звітом про роботу районної профспілкової організації працівників освіти і науки України в період з листопада 2014 по листопад 2019 року виступили голова районної профспілкової організації працівників освіти і науки України Бондаренко В.М. та голова ревізійної комісії Чумак О.В..  В роботі конференції взяли участь та виступили голова Любашівської селищної об'єднаної територіальної громади Геннадій Павлов та начальник відділу з питань освіти,культури,спорту та молодіжної політики Любашівської селищної ОТГ Олександр Байрак. На конференції були окреслені головні напрямки соціального партнерства районної профспілкової організації працівників освіти і науки України з органами місцевого самоврядування в плані соціально- економічного захисту працівників галузі. Головою Любашівської районної організації галузевої Профспілки на конференції обрано Бондаренка В.М.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь