Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Зустріч голови Любашівської селищної ОТГ Геннадія Павлова з головою Любашівської районної громадської організації інвалідів Миколою Заботкіним.

Дата: 03.12.2019 15:35
Кількість переглядів: 587

Фото без опису3 грудня 2019 року у Міжнародний день людей з інвалідністю відбулася зустріч голови Любашівської селищної ОТГ Геннадія Павлова, начальників відділів селищної ради  з головою Любашівської районної громадської організації інвалідів Миколою Заботкіним. На зібранні йшла мова про  привернення уваги керівників громади до проблем мешканців селищної об’єднаної територіальної громади з інвалідністю,  захист їх гідності, прав та благополуччя, та про переваги, які отримує суспільство від участі інвалідів в політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Обговорювалося питання щодо визначення особи громадської організації інвалідів, яка б  безпосередньо займалася веденням справ людей з інвалідністю  ОТГ. 

     Заботкін М.О. наголосив на необхідності виділення приміщення для громадської організації, яке б відповідало вимогам людей з особливими потребами, а також на фінансовій підтримці організації.   Дані проблемні питання потребують дієвого вирішення та будуть внесені до перспективного плану роботи громади на наступний рік.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь