A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Перевірка стану пожежної безпеки НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів –ліцей» смт Любашівка Любашівської ОТГ.

Дата: 24.12.2019 11:53
Кількість переглядів: 699

Фото без описуВідповідно до доручення Прем’єр – міністра України та наказу ГУ ДСНС України в Одеській області була проведена позапланова перевірка стану пожежної безпеки НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів –ліцей» смт Любашівка. Перевірку здійснював провідний інспектор Подільського МРВ ГУ ДСНС України в Одеській області майор служби цивільного захисту Возіян Олександр спільно з начальником 28 ДПРЧ смт Любашівка Черешньовським Дмитром за участю начальника відділу з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики Любашівської селищної ради Олександра Байрака та головного спеціаліста з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи Любашівської ОТГ Сергія Алексєєнка .

В рамках перевірки директорка школи Слусаренко Наталія продемонструвала вміння оперативної евакуації людей, які знаходяться в приміщенні школи та доповіла про успішну евакуацію начальнику відділу з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики Любашівської селищної ради Олександру Байраку.

 Олександр Возіян розповів про правила евакуації в надзвичайній ситуації учням, вчителям та обслуговуючому персоналу школи, показав як правильно користуватися вогнегасниками та провів практичне заняття з цієї теми, де всі бажаючи мали змогу навчитися правильно використовувати засіб первинного пожежогасіння.

Хочеться зазначити, що педагогічний склад добре підготував дітей до дій в надзвичайних ситуаціях. Діти знають як поводитися під час евакуації, знають як викликати рятувальників за телефоном 101 та основні правила пожежної безпеки.

Хочеться сподіватись, що ці навички ніколи не знадобляться в реальному житті. Але як говорить народна мудрість: "Попереджений - значить озброєний".

Далі була проведена перевірка стану пожежної безпеки в навчальному закладі. Особливу увагу співробітники служби ДСНС звернули на правила евакуації та дії в разі виникнення пожежі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь