A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Перевірка стану пожежної безпеки Опорного НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Любашівка Любашівської ОТГ.

Дата: 24.12.2019 13:36
Кількість переглядів: 989

Фото без описуВідповідно до доручення Прем’єр – міністра України та наказу ГУ ДСНС України в Одеській області була проведена позапланова перевірка стану пожежної безпеки Опорного НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Любашівка. Перевірку здійснював провідний інспектор Подільського МРВ ГУ ДСНС України в Одеській області майор служби цивільного захисту Возіян Олександр спільно з начальником 28 ДПРЧ смт Любашівка Черешньовським Дмитром за участю начальника відділу з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики Любашівської селищної ради Олександра Байрака та головного спеціаліста з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи Любашівської ОТГ Сергія Алексєєнка .

Директор Опорного НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Любашівка Веніамін Коломійченко доповів, що перевірка співпала з плановою внутрішньою перевіркою учбового закладу. Після аварійного звукового сигналу була здійснена оперативна евакуація учнів, вчителів та людей, які знаходились в приміщенні школи.

Олександр Возіян розповів про правила евакуації в надзвичайній ситуації учням, вчителям та обслуговуючому персоналу школи, показав як правильно користуватися вогнегасниками та провів практичне заняття з цієї теми, де всі бажаючи мали змогу навчитися правильно використовувати засіб первинного пожежогасіння.

Педагогічний склад добре підготував дітей до дій в надзвичайних ситуаціях. Діти знають як поводитися під час евакуації, знають як викликати рятувальників за телефоном 101 та основні правила пожежної безпеки.

Далі була проведена перевірка стану пожежної безпеки в навчальному закладі. Особливу увагу співробітники служби ДСНС звернули на правила евакуації та дії в разі виникнення пожежі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь