A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Інформація про послугу з розподілу природного газу.

Дата: 04.02.2020 08:43
Кількість переглядів: 1285

АТ «ОДЕСАГАЗ» є суб’єктом природної монополії та на підставі ліцензії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі - «НКРЕКП») №841 від 29.06.2017р. має право провадження господарської діяльності з розподілу природного газу в межах території міста Одеси та Одеської області.

Постановою НКРЕКП №3036 від 24.12.2019 року АТ «ОДЕСАГАЗ» встановлено наступний тариф на послугу розподілу природного газу :

1) з 01.01.2020 року по 30.06.2020 року включно - у розмірі 0,78 грн. за 1 м. куб. на місяць (з урахуванням ПДВ):                                                                                                •

2) з 01.07.2020 року - у розмірі 0,972 грн. за 1 м. куб. на місяць (з урахуванням ПДВ).

Послуга з розподілу природного газу - послуга АТ «ОДЕСАГАЗ», яка надається Споживачу та включає в себе забезпечення цілодобового доступу Споживача до газорозподільної системи і розподіл (переміщення) належного Споживачу (його постачальнику) природного газу газорозподільною системою з метою його фізичної доставки до межі балансової належності об’єкта Споживача.

Споживач - фізична або юридична особа чи фізична особа- підприємець, об’єкт якої підключений до газорозподільної системи Оператора ГРМ.

Місячна вартість послуги розподілу природного газу визначається як добуток 1/12 річної замовленої потужності об’єкта (об’єктів) Споживача на тариф, встановлений НКРЕКП для АТ «ОДЕСАГАЗ» із розрахунку місячної вартості одного кубічного метра замовленої потужності.

Річна замовлена потужність на 2020 року об’єкта (об’єктів) Споживача на розрахунковий календарний рік визначається АТ«ОДЕСАГАЗ» виходячи з фактичного обсягу споживання природного газу цим об’єктом за період з 01 жовтня 2018 року по ЗО вересня 2019 року.

Для нового побутового Споживача та/або його об’єкта, що має фактичний період споживання природного газу менший ніж дев’ять місяців або за умови відсутності споживання природного газу побутовим Споживачем та/або його об’єктом протягом усього попереднього газовою року, річна замовлена потужність Споживача (його об’єкта) визначається на рівні планових об'ємів споживання, що розраховуються виходячи з групи споживання побутового Споживача відповідно до Додатка 1 Кодексу газорозп оді л ь н их систе м.

Оплата вартості послуг з розподілу природного газу здійснюється побутовим Споживачем самостійно на підставі рахунку до 20 числа (включно) місяця, в якому надаються послуги з розподілу природного газу.

Інформація щодо змін стосовно кожного побутового Споживача АІ «ОДЕСАГАЗ» буде розміщено в «Особистому кабінеті» на сайті компанії або в платіжних документах, котрі будуть надіслані до кожної оселі. Крім цього для отримання довідки Ви маєте можливість звернутися до колл- цен гру АГ «Одесагаз» за телефоном 048 7053909.

Звертаємо Вашу увагу на те, що сплата за розподіл природного газу буде здійснюватися Споживачем безпосередньо на рахунок А1 «Одесагаз» ПАТ «МТБ БАНК», код ЄДРПОУ 03351208, МФО 328168 окремою квитанцією, що буде надана кожному Споживачу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь