Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Голова Любашівської ОТГ Геннадій Павлов вручив директору КУ «Зеленбуд» Ользі Грабовецькій та директору КП «Джерело-комунсервіс» Євгенію Овчару реєстраційні документи на комунальну техніку.

Дата: 12.02.2020 15:53
Кількість переглядів: 1078

Фото без опису

Голова Любашівської ОТГ Геннадій Павлов вручив директору КУ «Зеленбуд» Ользі Грабовецькій та директору КП «Джерело-комунсервіс» Євгенію Овчару реєстраційні документи на комунальну техніку, яка була придбана за рахунок інфраструктурної субвенції, місцевого бюджету та передана комунальникам в оперативне управління та експлуатацію  для покращення благоустрою громади.

Очільник громади  побажав, щоб підприємства своєю працею створювали комфорт, чистоту і порядок в громаді, щодня докладали зусиль, щоб люди бачили виконану роботу, адже комунальники працюють для людей, а в цьому дуеті кожна сторона має свої функції. Попереду ще багато роботи для успішного розвитку Любашівської громади.

Передана комунальна техніка буде використовуватися для обслуговування повітряних ліній електропередач, обрізки та санітарної очистки дерев, виконання ремонтних, будівельно-монтажних і інших робіт на висоті до 11 м, прокладання водопроводів, вантажно – транспортних робіт, вивіз побутового сміття.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь