Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Наталія Бобошко прийняла участь у тренінгу щодо особливості управління людськими ресурсами.

Дата: 03.03.2020 09:13
Кількість переглядів: 572

Фото без описуВ Одеському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою» 25 лютого відбувся тренінг на тему «Управління людськими ресурсами в ОТГ». Об’єднані територіальні громади намагаються сформувати стратегічне бачення свого подальшого розвитку. І на сьогоднішній день, коли особливо актуальним постає питання розширення повноважень органів місцевого самоврядування, важливо зрозуміти, хто конкретно зможе виконувати ці повноваження. Питання забезпечення належними кадрами постає досить гостро майже у всіх громадах. Тож під час тренінгу представники ОТГ Одеської області розглядали необхідність відношення до персоналу саме як до ресурсу, який необхідно аналізувати, зберігати та планувати його розвиток. Допомагала з цим розібратись радниця Одеського регіонального офісу Оксана Гуненкова. Вона роз’яснила, на що слід звертати увагу при організації роботи з управління людськими ресурсами, формуванні структури виконавчих органів ОМС з урахуванням розширення повноважень та особливостей кожної громади.

Також розглянули особливості правового регулювання у сфері трудових відносин в місцевому самоврядуванні та характерні помилки, яких припускаються у сільських, селищних та міських радах при оформленні відповідних рішень та розпорядчих документів.

За допомогою тренера учасники заходу розглядали практичні приклади складання таких документів, розробляли організаційні структури виконавчих органів для різних ОТГ, обмінювались власним досвідом.

Фото без опису

Матеріал взято з сайту Одеського ЦРМС: https://ofis.odessa.gov.ua/v-odeskomu-ofisi-vyvchaly-osoblyvosti-upravlinnya-lyudskymy-resursamy/

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь